Υλικά

  • 180 ml γάλα
  • 100 γρ. κουβερτούρα
  • 500 ml στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 κ.σ. μέλι

Εκτέλεση

  • Σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά ζεσταίνουμε γάλα και προσθέτουμε την κουβερτούρα. Ανακατεύουμε με το σύρμα όσο το σκεύος είναι στη φωτιά. Θέλουμε να λιώσει η κουβερτούρα και να ενωθεί με το γάλα.
  • Αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και προσθέτουμε γιαούρτι. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά και να έχουμε μια απαλή και βελούδινη, ομοιόμορφη μους.
  • Σερβίρουμε σε μπολ. Μεταφέρουμε το γλυκό στο ψυγείο να δέσει για 2 ώρες. Στη συνέχεια γαρνίρουμε με θρυμματισμένη κουβερτούρα. Σερβίρουμε τη μους κρύα.