Υλικά

  • 1 μεγάλο αυγό
  • 2 κουταλιές της σούπας γάλα
  • 1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
  • 1 φέτα ψωμί για τοστ
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, το γάλα και το τσένταρ μαζί με το αλατοπίπερο.
  • Μουλιάζουμε το ψωμί του τοστ στο μείγμα και από τις δύο πλευρές, ενώ ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι και προσθέτουμε τη φέτα ψωμιού στο τηγάνι.
  • Ψήνουμε την κάθε πλευρά σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει και το τυρί να γίνει τραγανό και σερβίρουμε.