13 Νοεμβρίου 2023 | 08:00
Υλικά
- 400 γρ. ρύζι για πιλάφι
- 4 φλιτζάνια σπιτικό ζωμό κρέατος της αρεσκείας σας
- 100 γρ. γραβιέρα
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 100 γρ. κασέρι
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζετε το ζωμό του κρέατος σε μια κατσαρόλα και μόλις βράσει, ρίχνετε το ρύζι (πλυμένο και στραγγισμένο), το ελαιόλαδο και αλάτι.
- Ανακατεύετε και αφήνετε τα υλικά να σιγοβράσουν για περίπου 20′.
- Λίγο πριν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα, τρίβετε τα τυριά (σε χοντρό τρίφτη) και τα προσθέτετε στην κατσαρόλα.
- Πασπαλίζετε με πιπέρι, ανακατεύετε και κατεβάζετε το φαγητό από τη φωτιά.
Πρόσφατα Άρθρα
Αγκινάρες με κουκιά
16 Μαΐου 2024, 08:00
Γαρίδες γιουβέτσι
15 Μαΐου 2024, 08:00
Πολύχρωμη μπαγκέτα
14 Μαΐου 2024, 08:00
Αγκινάρες με κουκιά
13 Μαΐου 2024, 08:00
Αγκινάρες με γαρίδες
9 Μαΐου 2024, 08:00
Κατσίκι στο φούρνο
7 Μαΐου 2024, 08:00
Γίγαντες κοκκινιστοί
6 Μαΐου 2024, 08:00
Αρνί στη σούβλα
5 Μαΐου 2024, 08:00
Μαγειρίτσα
4 Μαΐου 2024, 08:00
Ζαχαρένα Σύμης
3 Μαΐου 2024, 08:00