Υλικά

  • 1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας σας
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 250 γρ τυρι φέτα
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ. τυρι τριμμένο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, λίγο τσίλι

Εκτέλεση

  • Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
  • Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε ελαιολάδο, και τσιγαριζουμε το σκόρδο.
  • Ρίχνουμε στη συνέχεια το τυρί φέτα, και όταν τσιγαριστει λίγο ρίχνουμε και τη κρέμα γάλακτος.
  • Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι το πιπέρι το τσίλι και το τριμμένο κασέρι.
  • Όταν γίνει η σάλτσα, τη ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα μακαρόνια, αφού τα στραγγίσουμε.