Υλικά

  • 1/2 κιλό κανελόνια
  • 1/2 κιλό σπανάκι
  • 250 γρ. φέτα
  • 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • 1 αυγό
  • 1 γιαούρτι στραγγιστό

Εκτέλεση

  • Zεματίστε για 2-3 λεπτά τα κανελόνια.
  • Ψιλοκόψτε το σπανάκι και λιώστε το τυρί με το πιρούνι.
  • Aναμείξτε τα για να ετοιμάσετε τη γέμιση.
  • Σοτάρετε στο ελαιόλαδο τη γέμιση που φτιάξατε.
  • Mόλις κρυώσει, ανακατέψτε τη με το αυγό.
  • Γεμίστε τα κανελόνια με τη γέμιση.
  • Περιχύστε τα με το γιαούρτι και ψήστε τα σε μέτριο φούρνο για 30 λεπτά.

*Aντί για κανελόνια, μπορείτε να γεμίσετε με την ίδια γέμιση μικρές κρέπες και να τις ψήσετε στο φούρνο.