Είναι η ιδανική εποχή του χρόνου για να χαρούμε το σπίτι μας, να αφεθούμε στη θαλπωρή του, να απολαύσουμε τη γαλήνη του.

Αντλώντας έμπνευση από το χρώμα του χειμώνα, η συλλογή NEF-NEF Homeware είναι σχεδιασμένη για τη δημιουργία της ζεστής και όμορφης ατμόσφαιρας, διαμορφώνοντας τον προσωπικό μας χώρο σε ένα καταφύγιο – πηγή χαράς και ηρεμίας.

Η απαλή υφή γούνας, η πολυτέλεια του βελούδου και του βαμβακοσατέν, το αξεπέραστο στυλ του κοτλέ, η άνεση της φανέλας και η φυσική αίσθηση του βαμβακερού υφάσματος χαρίζουν τη ζεστασιά και την καλαισθησία που αναζητούμε.

Τα θερμά χρώματα και οι γήινες αποχρώσεις πρωταγωνιστούν, μαζί με τις έντονες πινελιές που φωτίζουν τη διάθεσή μας: red orange, olive green, burnt Sienna, Magenta δένουν υπέροχα με τα off – whites, τα μπεζ, τα καφέ και τα γκρι, ενώ το κίτρινο, το ασημί και το χρυσό σε αξεσουάρ δίνουν το ιδιαίτερο στίγμα στη διακόσμηση.

Οι επιρροές από τις δεκαετίες των 60’s, 70’s και 80’s είναι εδώ, με σχέδια και υφές που συμβάλλουν στην ατμόσφαιρα και προσδίδουν στυλ. Τα florals, οι γεωμετρικές γραμμές, η αυστηρή αλλά και γοητευτική λιτότητα κυριαρχούν.

Νέα αρώματα σε κεριά και αρωματικά στικς πλημμυρίζουν κάθε χώρο ηρεμώντας τις αισθήσεις, ακολουθώντας υπέροχα τη φιλοσοφία της ευδαιμονίας και της ευεξίας στο σπίτι.

Η ανάγκη για ευελιξία αλλά και η επιθυμία για ομορφιά και προσωπικό στυλ παραμένουν σταθερά ζητούμενα, βρίσκοντας έκφραση μέσα από μια πλούσια επιλογή σε ριχτάρια και κουβέρτες καναπέ, διακοσμητικά χαλιά, σουπλά, casual chic τραπεζομάντηλα και αξεσουάρ.

Βρείτε όλα τα είδη από τη Χειμωνιάτικη συλλογή NEF-NEF Homeware στο nef-nef.gr.