Είστε έξω και χρειάζεστε ένα γρήγορο μακιγιάζ; Για να ανανεώσετε άμεσα την εμφάνισή σας, θα πρέπει πρώτα να βάλετε στο νεσεσέρ σας τα απαραίτητα.

Ας δούμε τα top 5 προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το τσαντάκι ομορφιάς σας και που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε…

Διαβάστε επίσης: Χέρια: Πώς θα τα ανακουφίσετε από την ξηρότητα και το σκάσιμο

Τα 5 απαραίτητα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σας

#1 Μαντηλάκια

Τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ είναι απολύτως απαραίτητα σχεδόν σε κάθε περίπτωση.

Μπορούν να βοηθήσουν στην απομάκρυνση της λιπαρότητας της επιδερμίδας και τυχόν υπολείμματα από το μακιγιάζ που ενδεχομένως είχατε για ώρες στο πρόσωπό σας πριν θελήσετε να το ανανεώσετε.

Χρησιμοποιείστε τα απαλά χωρίς να τρίβετε τα μάτια και τα υπόλοιπα σημεία του προσώπου σας.

Μπορείτε να επιλέξετε μικρές συσκευασίες για να εξοικονομήσετε περισσότερο χώρο στο νεσεσέρ σας.

#2 Concealer

Το concealer είναι άλλη μια απαραίτητη προσθήκη για κάθε τσαντάκι μακιγιάζ λόγω των πολλών του χρήσεων.

Μαύροι κύκλοι; Ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα κάτω από τα μάτια για να φαίνεστε πιο φρέσκια. Ενοχλητικό σπυράκι; Εφαρμόστε μια λεπτή στρώση για κάλυψη.

Αντί λοιπόν να εφαρμόσετε από την αρχή προϊόντα μακιγιάζ, μπορείτε με ένα και μόνο να ανανεώσετε το πρόσωπό σας, plus ότι το concealer είναι μικρό και εύχρηστο.

#3 Lip balm

Κυριολεκτικά το βάλσαμο για τα χείλη σας όταν «σκάνε».

Διατίθεται σε πολλά χρώματα και ορισμένα lip balms μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και ως κραγιόν.

Θα χαρίσει στα χείλη σας την απαραίτητη ενυδάτωση ενώ παράλληλα θα τους προσθέσει λάμψη και χρώμα.

#4 Dry shampoo

Συνήθως χρησιμοποιούμε το dry shampoo για την απορρόφηση τυχόν περιττής λιπαρότητας στα μαλλιά, αλλά μπορεί να έχει και άλλες χρήσεις.

Εάν θέλετε να προσθέσετε λίγο όγκο στα μαλλιά σας, ανασηκώστε τα τμηματικά και ψεκάστε λίγο προϊόν στις ρίζες. Στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ για ένα περιποιημένο look χωρίς να τρέχετε τελευταία στιγμή στο κομμωτήριο…

#5 Λαστιχάκια

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο για να ξεπεραστεί μια… κακή μέρα για τα μαλλιά σας από το να τα πιάσετε έναν ωραίο κότσο. Είναι η πιο απλή και αποδοτική κίνηση που μπορείτε να κάνετε για να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

Ένας χαμηλός σφιχτός κότσος μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε χτενισμένη από επαγγελματία, συν ότι κρατά τα ατίθασα μαλλιά μακριά από το πρόσωπό σας.

Μπορείτε βέβαια να τα πιάσετε ψηλά σε αλογοουρά ή να κάνετε έναν πιο χαλαρό κότσο. Εκμεταλλευτείτε το dry shampoo, που ελπίζουμε πως ήδη έχετε στο νεσεσέρ σας, αν θέλετε να χαρίσετε στα μαλλιά σας περισσότερο όγκο και πιο απαλή υφή.

Άλλα στυλ που μπορείτε να κάνετε; Τα μισά μαλλιά κάτω και τα άλλα μισά πιασμένα κι αν τα χέρια σας πιάνουν λιγάκι παραπάνω, μια ωραία γαλλική πλεξούδα θα προσθέσει φινέτσα για μια ακόμα πιο περιποιημένη εμφάνιση.

Όταν πιάνετε τα μαλλιά σας, προτιμήστε γενικά scrunchies που κατασκευάζονται από μαλακά υλικά και δεν καταστρέφουν την τρίχα.

Τα μεγάλα υφασμάτινα λαστιχάκια μαλλιών από βελούδο, σατέν ή απαλό ύφασμα σέβονται τα μαλλιά ενώ παράλληλα χαρίζουν ένα όμορφο αποτέλεσμα.