imommy.gr ΜαμάΧριστούγεννα: Οι απαραίτητες προετοιμασίες για να λάμψετε τις γιορτές

Χριστούγεννα: Οι απαραίτητες προετοιμασίες για να λάμψετε τις γιορτές

Χριστούγεννα: Οι απαραίτητες προετοιμασίες για να λάμψετε τις γιορτές | imommy.gr

Ξεκινήστε την προετοιμασία από σήμερα για να γίνετε φέτος τα Χριστούγεννα πιο λαμπερές κι από το αστέρι στην κορυφή του δέντρου…!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πιο λαμπερή περίοδο του χρόνου κορυφώνεται… Μια «ανάσα» πριν τα Χριστούγεννα και η προσοχή σας, πιθανότατα, έχει στραφεί σε όλα όσα χρειάζεται να κάνετε, ώστε να μην τρέχετε τελευταία στιγμή και να είστε απόλυτα προετοιμασμένες για να αναδείξετε την πιο όμορφη εκδοχή σας.

Επειδή ξέρουμε ότι ήδη έχετε να πάρετε πολλές αποφάσεις, συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά ακόμη beauty tips που μπορεί να θέλετε να προσθέσετε στη λίστα σας.

Διαβάστε επίσης: Make up: Πώς θα γίνει… «ένα» με το δέρμα

Λαμπερές από την κορυφή ως τα νύχια

It’s the most wonderful time of the year… Αλλά και η πιο κρύα επίσης!

Η πτώση της θερμοκρασίας απορροφά την υγρασία από τα μαλλιά μας, οδηγώντας σε μια σειρά από ανεπιθύμητα προβλήματα, συμπεριλαμβανομένου του φριζαρίσματος και της φαγούρας στο τριχωτό της κεφαλής.

Ομοίως, εξαιτίας της ξηρότητας του καιρού, τα μαλλιά μας μπορεί να γίνουν εύθραυστα και ξηρά με αποτέλεσμα συχνά, να σπάνε.

Πώς μπορείτε να αντιμετωπίσετε όλες αυτές τις αρνητικές συνέπειες της πιο κρύας εποχής του χρόνου στα μαλλιά σας;

  • Αποφεύγετε τα πολύ ζεστά ντους. Οι τρίχες των μαλλιών γίνονται πιο ξηρές και φριζάρουν αφού το πολύ ζεστό νερό τους στερεί το φυσικό τους λάδι και την υγρασία.
  • Αποφύγετε τη χρήση συνθετικών προϊόντων, καθώς συνήθως απομακρύνουν την υγρασία από τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Επιλέξτε φυσικά φυτικά προϊόντα μαλλιών που δεν έχουν παρενέργειες.
  • Η περιποίησή σας θα πρέπει να διπλασιαστεί το χειμώνα για να διατηρήσετε την υφή των μαλλιών σας μαλακή. Για να αναπληρώσετε την υγρασία και να αντιστρέψετε τις επιπτώσεις των θερμικών εργαλείων styling, εφαρμόζετε τακτικά ένα καλό μαλακτικό που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα, πέραν των θεραπειών που μπορεί να σας κάνει ο κομμωτής σας.

Αυτή την περίοδο τόσο οι hair stylists όσο και οι nail artists παίρνουν «φωτιά», οπότε μην ξεχάσετε να κλείσετε νωρίς το ραντεβού σας για χτένισμα και μανικιούρ.

Τα χριστουγεννιάτικα σχέδια στα νύχια είναι ένας τρόπος να δείξετε την παιχνιδιάρικη πλευρά σας και να πειραματιστείτε με τα χρώματα της σεζόν, που δεν είναι άλλα από το κόκκινο, το πράσινο, το λευκό, το χρυσό και, φυσικά, το γκλίτερ.

«Ναι» στις σακούλες δώρων, «αντίο» στις σακούλες κάτω από τα μάτια

Τα Χριστούγεννα, όπως κάθε εορταστική περίοδος, αποτελεί ένα διάστημα που συσσωρεύονται υποχρεώσεις, σε δουλειά και σπίτι…

Παράλληλα, τα πάρτι και οι συναθροίσεις με οικογένεια και φίλους διαρκούν σε πολλές περιπτώσεις μέχρι αργά, με αποτέλεσμα να κοιμάστε λιγότερο και τα μάτια σας να φαίνονται κουρασμένα.

Για να διατηρήσετε τη φυσική λάμψη στην περιοχή των ματιών κάντε απαλό μασάζ μικρό για να απαλλαγείτε από τους μαύρους κύκλους.

Ξεκινήστε από τη γωνία του ενός ματιού σας και ανεβείτε, ανάμεσα στο κόκκαλο του φρυδιού σας και το μάτι σας, μέχρι να φτάσετε στην εξωτερική άκρη του ματιού σας.

Επαναλάβετε κατά μήκος της κάτω γραμμής των βλεφαρίδων σας.

Συμπληρωματικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και μία αναζωογονητική κρέμα ματιών, πλούσια σε βιταμίνες και αντιοξειδωτικά συστατικά, η οποία δυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό της περιοχής, διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και δρα κατά του οιδήματος ή και των ρυτίδων.

Pro tip: Τα eye patches έχουν γίνει μεγάλη beauty τάση τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Η εφαρμογή συσφιγκτικών και ενυδατικών eye patches 15 λεπτά πριν το μακιγιάζ θα χαρίσει στο βλέμμα σας την πολυπόθητη λάμψη και αναζωογόνηση.

Διαφορετικά, μπορείτε να απλώσετε ένα serum ματιών ώστε να μειώσετε την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και το πρήξιμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Γονείς: Η σωματική υγεία του ενός επηρεάζει την ψυχική υγεία του άλλου Αφιερώστε λίγα λεπτά και σκεφτείτε σε πόσα πράγματα σας επηρεάζει καθημερινά ο σύντροφός σας... Τώρα βάλτε στην λίστα και... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προετοιμάστε τέλεια το πρόσωπό σας πριν το μακιγιάζ Τα βασικά βήματα για λαμπερή επιδερμίδα και έξτρα διάρκεια στο μακιγιάζ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Οι αγαπημένες μας… imommies αποκαλύπτουν το Νο 1 πράγμα για το οποίο είναι περήφανες ως μαμάδες Η Έλενα Πάκου, η Βανέσσα Μιλιανού, η Γιούλη Ατματζίδη και η Γεωργία Μπαδογιάννη είναι οι αγαπημένες μας imommies! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Bronzer: Πώς θα το εφαρμόσετε σωστά Επιλέξτε τη φόρμουλα που σας αρέσει και ξεκινήστε το μακιγιάζ. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γονείς: Πώς δεν θα ξεμείνετε από ενέργεια Δείτε πώς θα γεμίσετε ενέργεια και καλή διάθεση για να είστε οι γονείς που χρειάζεται το παιδί σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Γονείς: Γιατί την άνοιξη αυξάνονται τα διαζύγια; Την άνοιξη ο ήλιος λάμπει, τα πουλιά κελαηδούν, τα λουλούδια ανθίζουν και τα ζευγάρια… μαραζώνουν! Δείτε γιατί. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Χείλη: Πώς θα τους δώσετε όγκο Έξυπνα tips για να παραμείνουν τα χείλη σας... ζουμερά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Θηλασμός: Από ποια σοβαρή ασθένεια μας προστατεύει; Νέα επιστημονική έκθεση επισημαίνει πως ο θηλασμός μπορεί να προλάβει τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του μαστού. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Νύχια: Αυτά είναι τα χρώματα του Απρίλη… Οι αποχρώσεις που αξίζει να δοκιμάσετε στο ανοιξιάτικο μανικιούρ σας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Μάσκαρα: 7 συχνά λάθη Αποκτήστε τέλειες βλεφαρίδες αποφεύγοντας αυτά τα λάθη με τη μάσκαρα. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Διαζύγιο: Μπορεί η πρόωρη συγκατοίκηση να είναι η αιτία; Είναι τα ζευγάρια που συγκατοικούν πριν το γάμο «καταδικασμένα» να χωρίσουν; ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ