Προετοιμαζόμαστε για την πιο λαμπερή εποχή του χρόνου και τίποτα δεν μας βάζει περισσότερο στο κλίμα των γιορτών (για την ακρίβεια των γιορτινών πάρτι) από ένα κόκκινο κραγιόν.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά μυστικά και κόλπα των make-up artists που βοήθησαν τη Ναόμι Γουότς και τη Ρέιτσελ Ζέγκλερ να κλέψουν την παράσταση στο κόκκινο χαλί, για να πετύχετε μια παρόμοια γιορτινή εμφάνιση στο σπίτι:

Διαβάστε επίσης: Χέρια: Πώς θα τα ανακουφίσετε από την ξηρότητα και το σκάσιμο

Ψυχρό κόκκινο 3 σε 1

Η star: Ναόμι Γουότς.

Η pro: Μέρι Γουάιλς.

Η έμπνευση: Το υπέροχο μαύρο φόρεμα της Ναόμι με βαθύ «v» και δραματικούς ώμους που φόρεσε στα ετήσια βραβεία CFDA (του Αμερικανικού Συμβουλίου Μόδας) που πραγματοποιήθηκαν στη Νέα Υόρκη, στο Αμερικανικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας.

Τα χείλη: Ένα κόκκινο χρώμα με μπλε undertones, βελούδινη υφή, ματ φινίρισμα και μια ελαφριά λάμψη. Είναι το τέλειο κόκκινο για την περίοδο των γιορτών, επειδή είναι φωτεινό και φωνάζει «διασκέδαση!».

Tips: Χρησιμοποιήστε ένα scrub χειλιών για να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ξηρό δέρμα στα χείλη σας. Αν υπάρχει, η χρωστική ουσία θα κολλήσει και θα είναι δύσκολο να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ενυδατώστε καλά τα χείλη σας με μια μάσκα χειλιών μία ώρα πριν από την εφαρμογή του κραγιόν.

Χρησιμοποιήστε ένα lip primer και προτιμήστε ένα μακράς διαρκείας κραγιόν που είναι ματ ή σχεδόν ματ, με πλούσιο χρώμα.

Μεθυστικό κόκκινο

Η star: Ρέιτσελ Ζέγκλερ

Η pro: Κέιτα Μουρ.

Η έμπνευση: Τα ροδοπέταλα στο κάτω μέρος του φορέματός της Ρέιτσελ  που φόρεσε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της σειράς Hunger Games στο Βερολίνο

Τα χείλη: Έντονο, σταθερό, υγρό κραγιόν με ζωηρό, εξαιρετικά ματ χρώμα, ανθεκτικό στην επαφή, σε απόχρωση κόκκινου κρασιού. Χωρίς βαρύ αποτέλεσμα μακιγιάζ, με άνεση και αίσθηση γυμνού δέρματος, το χρώμα αυτού του σταθερού κραγιόν καλύπτει τα χείλη άψογα.

Επειδή το δέρμα γίνεται πιο ανοιχτό το χειμώνα και ο ήλιος δύει νωρίτερα, χρειαζόμαστε περισσότερο χρώμα και αντίθεση για να αντισταθμίσουμε όλους αυτούς τους παράγοντες. Αυτό το κόκκινο χείλος πληροί όλες τις προϋποθέσεις και σίγουρα κάνει μια δήλωση.

Tips: Κάντε απολέπιση στα χείλη σας για να απαλλαγείτε από την ξηρότητα πριν την εφαρμογή.

Μην χρησιμοποιείτε βάλσαμο χειλιών πριν από την εφαρμογή αυτού του τύπου κραγιόν, καθώς θα αλλοιώσει το ματ φινίρισμα.

Απλώστε λίγο προϊόν στις άκρες του στόματος και, στη συνέχεια, πιέστε τα χείλη σας μεταξύ τους για να δημιουργήσετε μια κατευθυντήρια γραμμή που θα ακολουθήσετε.

Γεμίστε τα χείλη λίγο-λίγο και αφήνοντας πάντα το κέντρο του στόματος ελαφρώς πιο ανοιχτό.

Η πούδρα στα χείλη και η εκ νέου εφαρμογή θα δημιουργήσουν στρώματα που θα σας δώσουν 24ωρη διάρκεια.

Έχετε πάντα ένα μεταλλικό καλαμάκι στην τσάντα σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε κραγιόν σας ανέπαφο.