Υλικά

  • 2 φλ. ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι
  • ¾ φλ. θρυμματισμένη φέτα
  • ½ φλ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • ½ φλ. φρέσκο άνηθο
  • 60 γρ. τυρί κρέμα με μειωμένα λιπαρά
  • 1 σκελίδα σκόρδο, τριμμένο
  • ½ κ.γ. αλεσμένο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπλέντερ και χτυπήστε μέχρι να γίνουν λεία.
  • Καλύψτε το υπόλοιπο και φυλάξτε το στο ψυγείο για έως και 3 ημέρες. Ανακατέψτε πριν το σερβίρισμα.