Υλικά
- 120 γρ. τζίντζερ, σε φέτες
- 1 φλ. φύλλα μέντας
- 6 φακελάκια πράσινο τσάι
- ¼ φλ. μέλι
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- 1 φέτα λεμόνι για το σερβίρισμα.
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι βάλτε το τζίντζερ και έξι φλιτζάνια νερό.
- Αφήστε το μείγμα να βράσει.
- Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη μέντα και τα φακελάκια τσαγιού.
- Σκεπάστε και αφήστε για 15′ λεπτά.
- Στραγγίστε το τσάι από τα φύλλα μέντας και βγάλτε τα φακελάκια με το τσάι.
- Προσθέστε το μέλι και το χυμό λεμόνι.
- Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.