Υλικά

  • 120 γρ. τζίντζερ, σε φέτες
  • 1 φλ. φύλλα μέντας
  • 6 φακελάκια πράσινο τσάι
  • ¼ φλ. μέλι
  • 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • 1 φέτα λεμόνι για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο κατσαρολάκι βάλτε το τζίντζερ και έξι φλιτζάνια νερό.
  • Αφήστε το μείγμα να βράσει.
  • Αποσύρετε από τη φωτιά και προσθέστε τη μέντα και τα φακελάκια τσαγιού.
  • Σκεπάστε και αφήστε για 15′ λεπτά.
  • Στραγγίστε το τσάι από τα φύλλα μέντας και βγάλτε τα φακελάκια με το τσάι.
  • Προσθέστε το μέλι και το χυμό λεμόνι.
  • Ανακατέψτε καλά και σερβίρετε με φέτες λεμονιού.