Υλικά

  • 1/2 φλ. σοκολάτα, ψιλοκομμένη
  • 1 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1/2 φλ. ζάχαρη
  • 3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/2 φλ. κακάο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1/2 φλ. γάλα
  • Μια χούφτα καρύδια πεκάν, για γαρνίρισμα (προεραιτικά)

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180ºC και στρώστε ένα ταψί (20 x 20cm) με λαδόκολλα.
  • Λιώστε τη σοκολάτα σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε τη για 1-2 λεπτά.
  • Προσθέστε το γιαούρτι και τη ζάχαρη, χτυπήστε μέχρι το μείγμα να γίνει λείο και μεταφέρετε σε ένα μεγάλο μπολ.
  • Προσθέστε το αλεύρι, το κακάο, τη μαγειρική σόδα και το γάλα και ανακατέψτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  • Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί που έχετε στρώσει και ψήστε τα brownies για 25-30 λεπτά.