Υλικά

  • 5-6 μέτρια παντζάρια
  • ¼ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας ξύδι από λευκό κρασί
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα Dijon
  • ½ κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 κοτσάνι σέλινο, ψιλοκομμένο
  • 1 μεγάλο κρεμμυδάκι, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200˚C, ψήστε τα παντζάρια, καθαρίστε τα και κόψτε τα σε κύβους.
  • Χτυπήστε το λάδι, το ξύδι, τη μουστάρδα, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μικρό μπολ για να φτιάξετε το ντρέσινγκ.
  • Προσθέστε το σέλινο, το κρεμμυδάκι και τα παντζάρια στο ντρέσινγκ και σερβίρετε μόλις κρυώσει.