Υλικά

  • 1 και ½ κ.σ. μουστάρδα
  • 1 και ½ κ.γ. μέλι
  • 1 κ.σ. ξύδι λευκό κρασί
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 μεγάλα καρότα, καθαρισμένα
  • 225 γρ. χαλούμι,
  • 100 γρ. σπανάκι baby
  • 2 μεγάλα πορτοκάλια

Εκτέλεση

  • Καθαρίστε τα πορτοκάλια και κόψτε τα σε κομμάτια πάνω από ένα μπολ για να πιάσετε τους χυμούς του.
  • Προσθέστε τη μουστάρδα, το μέλι, το ξύδι, το λάδι και καρυκεύματα στο ίδιο μπολ και ανακατέψτε.
  • Χρησιμοποιώντας έναν αποφλοιωτή λαχανικών, κόψτε το καρότο σε ροδέλες μέσα στο μπολ με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.
  • Ζεστάνετε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και ψήστε το χαλούμι για λίγα λεπτά μέχρι να πάρει χρώμα και από τις δύο πλευρές.
  • Ανακατέψτε το σπανάκι στο μείγμα, τοποθετήστε το σε πιάτα και προσθέστε από πάνω το χαλούμι και τα πορτοκάλια για να σερβίρετε.