Υλικά

  • 1/2 φλ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1/4 φλ. θρυμματισμένη φέτα
  • 2 κ.σ. ψιλοκομμένες ντοματίνια ή ντομάτες, φρέσκιες ή λιαστές
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 2 κ.γ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
  • 1/2 κ.γ. τριμμένο κόκκινο πιπέρι
  • 2 φλ. τεμαχισμένο ψητό κοτόπουλο
  • 4 τορτίγιες ολικής αλέσεως
  • 4 φλ. φρέσκο σπανάκι

 

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε το γιαούρτι, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες, τη ρίγανη, το ξύσμα λεμονιού, τη σκόνη σκόρδου και το κόκκινο πιπέρι σε ένα μπολ και μετά προσθέστε το κοτόπουλο,
  • Τοποθετήστε 1 φλιτζάνι σπανάκι και περίπου 1/2 φλιτζάνι από το μείγμα με το κοτόπουλο σε μια γραμμή στο κέντρο κάθε τορτίγιας.
  • Διπλώστε την κάτω άκρη και τις πλαϊνές άκρες πάνω από τη γέμιση και τυλίξτε σε ρολό τύπου μπουρίτο.
  • Κόψτε στη μέση και σερβίρετε.