Υλικά

  • 55 γρ. τυρί κρέμα
  • 1 κ.σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
  • 1 κ.σ. σχοινόπρασο
  • 1 κ.σ. άνηθο
  • ¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
  • ⅓ φλιτζάνι αγγούρι σε λεπτές φέτες

Εκτέλεση

  • Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το σχοινόπρασο, τον άνηθο και το πιπέρι σε ένα μπολ.
  • Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού και στη μέση απλώστε τις φέτες αγγουριού.
  • Αφαιρέστε την κόρα και κόψτε το στη μέση ή διαγώνια.