Υλικά
- 55 γρ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
- 1 κ.σ. σχοινόπρασο
- 1 κ.σ. άνηθο
- ¼ κ.γ. φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 φέτες ψωμί του τοστ ολικής άλεσης
- ⅓ φλιτζάνι αγγούρι σε λεπτές φέτες
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το τυρί κρέμα, το γιαούρτι, το σχοινόπρασο, τον άνηθο και το πιπέρι σε ένα μπολ.
- Απλώστε το μείγμα ομοιόμορφα στη μία πλευρά κάθε φέτας ψωμιού και στη μέση απλώστε τις φέτες αγγουριού.
- Αφαιρέστε την κόρα και κόψτε το στη μέση ή διαγώνια.