Υλικά

  • 1 κομμάτι φέτα(200 γρ.)
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 2 φλ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
  • 1/3 φλ. ελιές, κομμένες στη μέση
  • 1/3 φλ. κόκκινο κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 200ºC, τοποθετήστε τη φέτα στο κέντρο ενός ταψιού και προσθέστε το μέλι και το ελαιόλαδο.
  • Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε τις ντομάτες, τις ελιές, το κόκκινο κρεμμύδι, λίγο ελαιόλαδο και το σκόρδο, πασπαλίζουμε με ρίγανη και αλατοπιπερώστε.
  • Αδειάστε το μπολ γύρω από τη φέτα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι το τυρί να μαλακώσει, 20 έως 30 λεπτά.