Υλικά

  • 300 γρ. κρέμα λεμονιού (lemon curd)
  • Ξύσμα 1 λεμονιού
  • 300ml κρέμα γάλακτος
  • 25 γρ. μπισκότα (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Βάλτε τα δύο τρίτα της κρέμας λεμονιού σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το ξύσμα και την κρέμα γάλακτος και χτυπήστε το με ένα ηλεκτρικό σύρμα μέχρι να κρατήσει το σχήμα του.

Βήμα 2ο

Περιχύστε με την υπόλοιπη κρέμα λεμονιού και μοιράστε το σε 6 μικρά γυάλινα δοχεία ή ποτήρια. Τοποθετήστε τα δοχεία σε ένα μικρό δίσκο, καλύψτε τα όλα με μεμβράνη και παγώστε για 30-40 λεπτά.

Βήμα 3ο

Βάλτε τα μπισκότα σε μια πλαστική σακούλα και χτυπήστε τα με την άκρη ενός πλάστη μέχρι να γίνουν ψίχουλα. Βγάλτε τη μους από το ψυγείο, προσθέστε από πάνω τα ψίχουλα και σερβίρετε.