Δεν υπάρχει τίποτα πιο χαλαρωτικό από το να κάθεσαι σε μια αναπαυτική πολυθρόνα και να απολαμβάνεις ένα ανακουφιστικό πεντικιούρ που ολοκληρώνεται με ένα τέλειο βερνίκι. Τώρα που ο καιρός ανοίγει και ετοιμάζονται να έρθουν στο προσκήνιο τα σανδάλια και τα πέδιλα, είναι η κατάλληλη περίοδος για να ξεχωρίσετε τις αγαπημένες σας hot αποχρώσεις της άνοιξης που θέλετε να δοκιμάσετε στο πεντικιούρ. Οι φετινές αποχρώσεις είναι λαμπερές, φρέσκες, κομψές και με πολύ χρώμα.

Ανακαλύψτε τες παρακάτω κι επιλέξτε τη δική σας αγαπημένη.

Διαβάστε επίσης: Μαλλιά: Το chic κούρεμα που επιστρέφει από το παρελθόν

Φωτεινό κόκκινο

Όταν πρόκειται να διαλέξετε το ιδανικό κόκκινο θα πρέπει να λάβετε υπόψη τον τόνο του δέρματός σας, για να δείχνει τέλειο πάνω σας. Συνήθως, τα κόκκινα με πορτοκαλί υποτόνο φαίνονται υπέροχα σε olive επιδερμίδες, ενώ τα κόκκινα με μπλε υποτόνο ταιριάζουν σε ανοιχτόχρωμο δέρματα. Σε κάθε περίπτωση, συμβουλευτείτε τη μανικιουρίστ σας, για να σας καθοδηγήσει προς τον κατάλληλο για εσάς τόνο του κόκκινου.

Γαλλικό

Το κλασικό γαλλικό μανικιούρ ταιριάζει σε κάθε στιλ και τόνο επιδερμίδας. Εκτός από τη λευκή γραμμή, όμως, μπορείτε να πειραματιστείτε και με τις παστέλ αποχρώσεις, όπως το baby pink, το γαλάζιο και το πράσινο της μέντας, ενώ το κόκκινο είναι δημοφιλές πια και στο french manicure.

Γήινες αποχρώσεις

Οι γήινες αποχρώσεις είναι must όλο τον χρόνο. Επιλέξτε μία πιο σκούρα ή και πιο ανοιχτή από το φυσικό χρώμα του δέρματός σας, έτσι ώστε να ξεχωρίζει μεν από την επιδερμίδα, αλλά να μην είναι και πολύ έντονο το αποτέλεσμα.

Ροζ

Το ροζ φέτος έχει την τιμητική του χάρη στο Barbiecore trend που κυριάρχησε τους τελευταίους μήνες. Εάν, ωστόσο, δεν είστε φαν των φούξια τόνων μπορείτε να στραφείτε προς το απαλό ροζ που είναι κομψό και δίνει μια χαριτωμένη πινελιά στο πεντικιούρ σας.

Καφέ

Τα καφέ είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή από την παλέτα των ουδέτερων αποχρώσεων. Συνδυάστε το μανικιούρ με το πεντικιούρ σας για να πετύχετε την πιο chic μονοχρωματική εμφάνιση.

Λευκό

Το λευκό θα είναι πάντα τέλειο για το καλοκαίρι. Τονίζει το μαύρισμα κι επειδή είναι τόσο καθαρό και ουδέτερο, μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε χρώμα παπουτσιού ή outfit κι αν επιλέξετε.

Baby blue

Το baby blue κινείται στην ίδια φιλοσοφία με το απαλό ροζ, μόνο που είναι πιο φωτεινό κι επίσης ιδανικό για τους καλοκαιρινούς μήνες. Αναδεικνύει εξίσου το μαύρισμά σας και πάει σούπερ με λευκά σύνολα.

Διάφανα

Τα clean νύχια μπορεί να ακούγονται ιδιαίτερα βαρετά αλλά έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα να μην «δείχνουν» τυχόν ξεφλουδίσματα κάνοντας τα δάχτυλα των ποδιών να δείχνουν περιποιημένα μέχρι το επόμενο πεντικιούρ σας. Επιλέξτε ένα διάφανο και λαμπερό βερνίκι, το οποίο θα κάνει το πεντικιούρ σας πιο πολυτελές κι εκλεπτυσμένο από ποτέ.