Υλικά

  • 500 γρ. αλεύρι, σκληρό
  • 25 γρ. μαγιά, νωπή
  • 300 γρ. χλιαρό νερό
  • 1 κ.σ. καστανή ζάχαρη
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • Ελαιόλαδο
  • 2 ντομάτες, σε φέτες
  • Ρίγανη
  • Αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

  • Διαλύστε τη μαγιά με το νερό και τη ζάχαρη στο μπολ του μίξερ.
  • Αφήστε το μείγμα 5-10 λεπτά να αφρίσει.
  • Χτυπώντας προσθέστε το αλεύρι, το αλάτι και 2 κουταλιές ελαιόλαδο.
  • Αφήστε σκεπασμένη τη ζύμη για μια ώρα.
  • Απλώστε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί.
  • Τοποθετήστε τις φέτες ντομάτας και ρίξτε από πάνω ελαιόλαδο, ρίγανη και αλάτι χοντρό.
  • Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190ºC για μισή ώρα.