Τα καθιερωμένα κυριακάτικα παιδικά Buba happenings στο μοναδικό νεοκλασικό κτίριο του Buba Bistrot Exotique της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά επιστρέφουν!

Με νέα διάθεση, ρυθμό και ένα ολόφρεσκο line-up η ομάδα του Buba παρουσιάζει μια σειρά από εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά events για παιδιά 3 έως 10 ετών και είσοδο ελεύθερη, όπως πάντα!

Τα παιδιά σκέφτονται, συνυπάρχουν, αλληλεπιδρούν, ανακαλύπτουν, εμβαθύνουν και χαίρονται μέσα από μια ευχάριστη διαδικασία ανακάλυψης, γνώσης και διασκέδασης.

Παραμύθια, μουσική, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικές κατασκευές, yoga parties και άλλες δραστηριότητες υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία στο αυτοσχέδιο “stage” του “Buba Upstairs” με τα δεκάδες εντυπωσιακά ταϊλανδέζικα φαναράκια στην οροφή.

Τι θα κάνετε στο Buba τις Κυριακές του Απριλίου

Κυριακή 07/04 – Η φωνή που χορεύει!

με την παιδαγωγό σωματικής έκφρασης Susana Noemi Abigator

Όταν ένα παιδί αρχίζει να γνωρίζει το σώμα του, μαθαίνει να το νιώθει, να το αγαπά. Μέσα από παιχνίδια σωματικής έκφρασης, μέσα από παιχνίδια με ρυθμό και μουσική ένα ιδιαίτερο εργαστήριο, για να χορέψουμε την φωνή μας και να τραγουδήσουμε το σώμα μας.

Κυριακή 14/04 – Πορτραίτα!

από το Σχολείο Παιχνιδιού

Με ερέθισμα καρτέλες πορτραίτων από πίνακες διαφόρων σημαντικών καλλιτεχνών, τα παιδιά ασκούνται στην παρατήρηση και καλούνται να ανακαλύψουν πολλές πτυχές αυτών των προσώπων, στήνοντας σιγά-σιγά ένα πάζλ, ρόλων, συναισθημάτων και καταστάσεων. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με εικαστική δράση, με στόχο την δημιουργία ενός δικού τους προτραίτου.

Κυριακή 21/04 – Εξερευνήσεις στην Αυστραλία!

από την εικαστικό παιδαγωγό τέχνης Έφη Φουρίκη

Οι μικροί μας φίλοι καλούνται σ’ ένα ταξίδι γνωριμίας, με τα τραγούδια, τους μύθους και τα σχέδια των Αβορίγινων. Τα παιδιά αντλώντας έμπνευση από την τέχνη τους θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα και θα έρθουν σε επαφή με μια μοναδική κουλτούρα.

Κυριακή 28/04 – «Τα φανάρια της Λαμπρής»!

Δραματοποιημένες πληροφορίες, εικόνες, συμβολικά παιχνίδια που διαπραγματεύονται την έννοια του φωτός. Οδηγούν τα παιδιά σε ποικίλες δράσεις και στην κατασκευή του δικού τους φαναριού που θα «φυλάξει» το φως της Ανάστασης!

Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του imommy.gr στο Instagram από τις 28/03 έως τις 02/04 για να κερδίσετε μία από τις δύο προσκλήσεις.

Η κάθε οικογένεια θα κερδίσει ένα τραπέζι τεσσάρων ατόμων στο Buba Κηφισιάς όποια Κυριακή του Απριλίου επιθυμεί, μετά από επικοινωνία με το Buba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by imommygr (@imommy.gr)

Μια ενέργεια από το imommy.gr και το Buba.
Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού και δείτε πώς θα κερδίσετε στο Instagram του imommy.

Όροι Διαγωνισμού

1. Η «ΜORE MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (καλούμενη εφεξής Διοργανωτής), διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.instagram.com (καλούμενη εφεξής Instagram), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (καλούμενοι εφεξής Συμμετέχοντες), ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Ο κάθε Συμμετέχων θα πρέπει να είναι ενεργός χρήστης στο Instagram και να κάνει «follow» στη σχετική σελίδα του «@imommy.gr» στο Instagram, να κάνει like στο post του διαγωνισμού και να κάνει όσα comments θέλει κάνοντας tag 2 φίλους του. Έκαστος χρήστης Instagram δύναται να συμμετάσχει περισσότερες φορές ανάλογα με τον αριθμό των comments (με τα σχετικά tags) που θα κάνει στο post του διαγωνισμού.

3. Η κλήρωση, η οποία θα γίνει στα γραφεία του Διοργανωτή, θα γίνει στα γραφεία του Διοργανωτή στη Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 255, 17122, θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, και συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής Random Comment Picker for Instagram – Comment Picker η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 28/03/2024 έως 02/04/2024. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία, υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο, ιδίως μέσω της σελίδας του imommy.gr στο Instagram.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 03/04/2024 και θα ανακοινωθεί η πραγματοποίησή της στη σελίδα του imommy.gr στο Instagram. Η κλήρωση θα αναδείξει 2 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από μία πρόσκληση, η οποία περιλαμβάνει ένα τραπέζι για τέσσερα άτομα στο Buba Κηφισιάς για να απολαύσουν με την οικογένειά τους ένα εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό happening στο νεοκλασικό κτίριο του Buba Bistrot Exotique της οδού Παπαδιαμάντη στην Κηφισιά. Τα ονόματα χρηστών (usernames) των νικητών θα ανακοινωθούν κάτω από την ανάρτηση (post) του διαγωνισμού στο λογαριασμό του imommy.gr στο Instagram. Η παραλαβή των επάθλων θα γίνει από τους νικητές κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας με το Buba Κηφησιάς, κατά την ημέρα της πραγματοποίησης της εκδήλωσης. Αν κάποιος/α νικητής/τρια δεν παραλάβει το έπαθλό του στην ανωτέρω προθεσμία, χάνει το δικαίωμα του επάθλου και ουδεμία ευθύνη φέρει ο Διοργανωτής.

6. Τα έπαθλα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

7. Προσωπικά Δεδομένα:

Α. Για τη διεξαγωγή και υλοποίηση του ως άνω διαγωνισμού, είναι απαραίτητη η συλλογή και επεξεργασία από τον Διοργανωτή ΜORE MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) κάποιων προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων που παρέχονται απευθείας από τους ίδιους ή κατόπιν αιτήματος του Διοργανωτή. Τα δεδομένα αυτά είναι: τα δεδομένα στο δημόσιο προφίλ του Συμμετέχοντα στο Instagram (όνομα χρήστη – username, φωτογραφία του χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Για την συμμετοχή στον ως άνω διαγωνισμό δεν απαιτείται η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων ειδικών κατηγοριών.

Β. Σκοποί Επεξεργασίας: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη αφενός για την εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ των Συμμετεχόντων και του Διοργανωτή, και αφετέρου για την οργάνωση, τη διεξαγωγή, την υλοποίηση και την προώθηση του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, είναι απαραίτητη για τη συλλογή και διαχείριση των συμμετοχών στον Διαγωνισμό, την ανάδειξη των νικητών, τη δημοσιότητα των αποτελεσμάτων, την ταυτοποίηση των νικητών, την παράδοση των επάθλων, τη χρήση στιγμιότυπων, φωτογραφιών ή βίντεο, για προωθητικούς σκοπούς κ.ο.κ., πάντοτε στο πλαίσιο των περιγραφόμενων στο παρόν σκοπών και σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Γ. Νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας με βάση τα ανωτέρω είναι η αυτόβουλη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, η εκτέλεση σύμβασης δηλαδή, της οποίας εσείς, ως υποκείμενο των δεδομένων, είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτηση του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης. Επίσης το έννομο συμφέρον του Διοργανωτή για την ορθή διεξαγωγή του διαγωνισμού, την διασφάλιση της ακεραιότητας της διαδικασίας του και την εμπορική του προβολή.

Δ. Χρόνος Διατήρησης: Σας ενημερώνουμε ότι ο Διοργανωτής θα διατηρεί δεδομένα του δημόσιου προφίλ των Συμμετεχόντων και των νικητών στο Instagram στη συγκεκριμένη ανάρτηση (post) του διαγωνισμού για όσο χρονικό διάστημα έκαστος Συμμετέχων διατηρεί το προφίλ χρήστη στο Instagram, σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας του Instagram.

Ε. Αποδέκτες των δεδομένων των νικητών δύναται να είναι το «Buba Bistrot Exotique» που θα παραδώσει τα έπαθλα στο Διοργανωτή και θα παραλειφθούν από τους νικητές στον ως άνω χώρο σύμφωνα με τον όρο 5 του παρόντος.

ΣΤ. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας δεδομένα θα τεθούν υπό επεξεργασία σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα, ο Διοργανωτής δηλώνει ότι τηρεί όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία τους. Κάθε Συμμετέχων έχει, σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν, όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα των υποκειμένων δεδομένων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην σχετική πολιτική του αναρτημένη στην σελίδα https://www.imommy.gr/politiki-prostasias-dedomenon-prosopikou-xaraktira/. Κάθε συμμετέχων ευθύνεται επίσης για την σύμφωνη γνώμη και την ενημέρωση των φίλων του που κάνει tag στο σχόλιο του για την παρούσα επεξεργασία και την ως άνω πολιτική.

8. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

9. Για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.