Κάπου μεταξύ της φροντίδας του παιδιού και των ξάγρυπνων νυχτών, είναι απολύτως φυσιολογικό τόσο ο/η σύντροφός όσο και εσείς να μην αισθάνεστε τόσο ερωτικοί όσο παλαιότερα. Άλλωστε, η σχέση σας έχει περάσει σε μία νέα φάση και πρέπει να βρείτε εκ νέου τις ισορροπίες. Και ενώ πρέπει να είστε ρεαλιστές σχετικά με τη σχέση σας μετά την απόκτηση του μωρού σας, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεχάσετε τον ρομαντισμό απλά επειδή γίνατε γονείς.

Διαβάστε επίσης: Γάμος διαρκείας… Τι κάνει την επικοινωνία σας ξεχωριστή;

Η άνοιξη προσφέρει τόσο πολλούς ρομαντικούς, χαλαρούς και διασκεδαστικούς τρόπους για να περάσετε χρόνο με το ταίρι σας, οπότε εκμεταλλευτείτε τον ζεστό καιρό και τις μεγαλύτερες νύχτες σχεδιάζοντας μία (ή περισσότερες) από αυτές τις διασκεδαστικές ιδέες για ραντεβού που θα αναζωπυρώσουν τη φλόγα μεταξύ σας:

Πικνίκ

Οι επιλογές σε πάρκα και κήπους που διατίθενται για πικνίκ είναι άπλετες. Μπορεί το πικνίκ να ακούγεται ως μια κλισέ ιδέα για ραντεβού, αλλά είναι μία από τις πιο εύκολες και ρομαντικές δραστηριότητες.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ετοιμάσετε μια τσάντα με σνακ, μουσική, μια λεπτή κουβερτούλα κι ίσως και κάποιο παιχνίδι. Βρείτε ένα ωραίο μέρος σε ένα κοντινό πάρκο ή ακόμη και στήστε το πικνίκ στην αυλή σας. Αυτό το ραντεβού είναι τόσο απλό και φθηνό, που θα θέλετε να το κάνετε ξανά και ξανά.

Απόδραση… στην ταράτσα

Αν δεν έχετε ταράτσα στο σπίτι σας, προτιμήστε μια ταράτσα με όμορφη θέα και ένα ωραίο, ζεστό, ανοιξιάτικο αεράκι. Αν μπορείτε να δείτε από εκεί το ηλιοβασίλεμα, ακόμη καλύτερα.

Οι νύχτες σας δεν είναι τόσο ιδιαίτερες εάν τις αφιερώνετε στη συζήτηση για τη δουλειά, την πολιτική ή τα καθημερινά πράγματα. Αντ’ αυτού, δοκιμάστε να κάνετε απροσδόκητες ερωτήσεις.

Θυμηθείτε πώς νιώθατε και πώς συμπεριφερόσασταν στο πρώτο διάστημα της γνωριμίας σας, όπου όλα ήταν έντονα, άγνωστα και σας έλκυαν να τα εξερευνήσετε.

Δείπνο στη βεράντα ή την αυλή

Όπως έχετε καταλάβει, αυτή είναι η κατάλληλη εποχή της βεράντας και της αυλής. Η θερμοκρασία είναι ιδανική και πολλοί από εμάς ανυπομονούμε να τρώμε έξω.

Φροντίστε να κάνετε κράτηση αν σκοπεύετε να βγείτε έξω για φαγητό, γιατί πολλοί προτιμούν αυτή την επιλογή.

Ωστόσο, αν η κούρασή σας δεν σας επιτρέπει να βγείτε, τι θα λέγατε να φάτε σ’ έναν εξωτερικό χώρο του σπιτιού, αν υπάρχει η δυνατότητα; Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι!

Μια άλλη καλή ιδέα είναι να ταξιδέψετε σε παλαιότερες, ευτυχισμένες σας στιγμές. Καθώς βλέπετε παλιές σας φωτογραφίες, μπορεί να αρχίσετε να θυμάστε όλα εκείνα που σας έκαναν να ερωτευτείτε εξαρχής τον σύντροφό σας.