Στου θεάτρου τη σκηνή

Τι μαγεία είναι αυτή

Ο Ρωμαίος ψάχνει!

Η αγαπημένη παράσταση της Παραμυθοχώρας επιστρέφει για 6 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο 104 από τις 14 Απριλίου! Ο Ρωμαίος της Μαρίας Παπαγιάννη ζει μια συναρπαστική περιπέτεια: υπό τους ήχους της μουσικής του Θάνου Μικρούτσικου γνωρίζει τον μαγικό κόσμο του θεάτρου και προσπαθεί να σώσει την αγαπημένη του Ιουλία!

Να μένεις σε μια ποντικότρυπα δίπλα στη σκηνή του θεάτρου και να μην έχεις δει ποτέ σου παράσταση. Γίνεται; Ο Ρωμαίος δεν αντέχει άλλο! Κι ας λένε οι γονείς του ότι είναι μικρός ακόμα. Έτσι, όταν όλοι κοιμούνται, θα ξεκινήσει την εξερεύνηση. Με οδηγό τους ανθρώπους πίσω από τη σκηνή, θα δει και θα μάθει πολλά για τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Ο μικρός Ρωμαίος θα είναι πια έτοιμος για να ζήσει μια συναρπαστική περιπέτεια: θα καταφέρει να σώσει την αγαπημένη του Ιουλία από μια συμμορία αρουραίων που μασουλάνε τα κουστούμια στα υπόγεια του θεάτρου

Ο Διευθυντής σκηνής, το Τρίτο Κουδούνι, το Φως, ο Σκηνοθέτης, τα Σκηνικά, τα Κοστούμια, γίνονται οδηγοί του μικρού Ρωμαίου που ανακαλύπτει για πρώτη φορά τον μαγικό κόσμο του θεάτρου. Μαζί με τα παιδιά, ο Ρωμαίος θα μάθει απίθανες λεπτομέρειες για το θέατρο, τους ανθρώπους πίσω από τα φώτα και τη σκηνή και για το πως γίνεται μια παράσταση. Με χειροποίητες κούκλες φτιαγμένες από χαρτοπολτό και ύφασμα, κούκλες μαρότ, άμεσης κίνησης, ανθρωπίνων διαστάσεων, μάπετ η Μαρία και η Σπυριδούλα Παπαγεωργίου ζωντανεύουν μια αστεία και τρυφερή ιστορία που μας μιλάει για την αξία της φιλίας, τη χαρά της συνεργασίας και την αγάπη για το δίκιο.

Πληροφορίες παράστασης

Κάθε Κυριακή στις 12:30

Καθημερινές για σχολεία

Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41 Γκάζι)

Δείτε το βίντεο της παράστασης και ακούστε το τραγούδι του Ρωμαίου