Το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους ηλικίας 3-5 ετών σε μια συναρπαστική βραδιά στο παλιό εργοστάσιο φωταερίου, παρέα με το λούτρινο ζωάκι τους! Το Teddy’s Night, η αγαπημένη δράση-sleepover αποκλειστικά για λούτρινα παιδικά παιχνίδια, έρχεται από το Σάββατο 13 έως την Κυριακή 14 Απριλίου στον Πύργο του Νέου Υδαταερίου, χαρίζοντας για μία ακόμα φορά μια αξέχαστη εμπειρία στα παιδιά και τους καλύτερούς τους φίλους, τα δικά τους κουκλάκια!

Λούτρινα αρκουδάκια, γατούλες, σκυλάκια, λιονταράκια κι ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς, θα διανυκτερεύσουν για ένα βράδυ στο Μουσείο, και τα παιδιά, το επόμενο πρωί, θα ανακαλύψουν πώς πέρασαν μακριά τους. Έκαναν νέους φίλους; Ποιο μηχάνημα τους άρεσε περισσότερο; Ήταν ήσυχα ή όχι στο sleepover τους στο Μουσείο;

Η περιπέτεια των teddies ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου, όπου θα φτάσουν στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων μαζί με τα παιδιά. Η οικοδέσποινα της βραδιάς, η κυρία Τέντυ, θα τους υποδεχθεί με ένα κέρασμα, και αμέσως μετά τα παιδιά θα αναλάβουν δράση ώστε να προσφέρουν στα λούτρινα παιχνίδια τους το πιο όμορφο κρεβατάκι για το βράδυ τους. Με χαρτόκουτα, κολάζ, χρυσόσκονη, χρώματα, υφάσματα και μπόλικη φαντασία, κάθε παιδί θα κατασκευάσει το πιο αναπαυτικό κρεβάτι για το teddy του! Κι όταν η ώρα για καληνύχτα πλησιάσει, φυσικά δεν θα αποχωριστούν έτσι απλά… Τα παιδιά θα νανουρίσουν τα λούτρινα φιλαράκια τους με μια ιστορία και θα τα βάλουν για ύπνο στα κρεβάτια τους, στο πιο ψηλό κτίριο όλου του εργοστασίου με την καλύτερη θέα!

Το πρωί της Κυριακής, μόλις τα teddies ξυπνήσουν, τα παιδιά θα βρίσκονται εκεί για να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για το βράδυ τους. Καμία σκανταλιά τους δεν πέρασε απαρατήρητη από τους ανθρώπους του Μουσείου, οι οποίοι θα εξιστορήσουν στα παιδιά όλα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια της νύχτας, με… αδιάσειστα στοιχεία!

Αναλυτικό πρόγραμμα

Σάββατο 13 Απριλίου

18:00 – 18:30 Μικροί, μεγάλοι και αγαπημένα teddies έρχονται στο κτίριο Δεξαμενές Καθαρισμού. H κυρία Τέντυ μας υποδέχεται και γνωριζόμαστε παίζοντας!

18:30 – 19:00 Σειρά έχει ένα κέρασμα από την φιλόξενη οικοδέσποινα, κυρία Τέντυ. Καφές, χυμοί και γλυκά σνακς που έχει επιμεληθεί το Technopolis Café.

19:00 – 20:15 Δημιουργικό εικαστικό εργαστήριο, όπου κατασκευάζουμε με φανταχτερά υλικά το κρεβατάκι για τα λούτρινα παιχνίδια μας!

20:15 – 20:45 Ανεβαίνουμε στο ψηλότερο κτίριο του παλιού εργοστασίου, στον Πύργο, βάζουμε τα λούτρινά μας για ύπνο και τα αποχαιρετούμε με την αφήγηση μίας ιστορίας που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, όταν το εργοστάσιο φωταερίου λειτουργούσε!

Κυριακή 14 Απριλίου

11:00 – 12:15 Την επόμενη μέρα παραλαμβάνουμε τα teddies μας και μαθαίνουμε πώς πέρασαν τη νύχτα τους στο μουσείο!

Πώς θα λάβετε μέρος στον διαγωνισμό;

Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό του imommy.gr στο Instagram από τις 09/04 έως 11/04 για να κερδίσετε μία από τις 4 προσκλήσεις, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο για 1 παιδί και 1 σύνοδο.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by imommygr (@imommy.gr)

Διαβάστε τους όρους του διαγωνισμού και δείτε πώς θα κερδίσετε στο Instagram του imommy.

Όροι Διαγωνισμού

1. Η «ΜORE MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (καλούμενη εφεξής Διοργανωτής), διοργανώνει διαγωνισμό στην ιστοσελίδα www.instagram.com (καλούμενη εφεξής Instagram), στον οποίο μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι μόνιμοι και νόμιμοι κάτοικοι Ελλάδας, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (καλούμενοι εφεξής Συμμετέχοντες), ενώ εξαιρούνται όλοι οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, οι σύζυγοι τους, καθώς και οι συγγενείς τους α’ και β’ βαθμού.

2. Ο κάθε Συμμετέχων θα πρέπει να είναι ενεργός χρήστης στο Instagram και να κάνει «follow» στη σχετική σελίδα του «@imommy.gr» στο Instagram, να κάνει like στο post του διαγωνισμού και να κάνει όσα comments θέλει κάνοντας tag 2 φίλους του. Έκαστος χρήστης Instagram δύναται να συμμετάσχει περισσότερες φορές ανάλογα με τον αριθμό των comments (με τα σχετικά tags) που θα κάνει στο post του διαγωνισμού.

3. Η κλήρωση, η οποία θα γίνει στα γραφεία του Διοργανωτή στη Νέα Σμύρνη, Λ. Συγγρού 255, 17122, θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, και συγκεκριμένα μέσω της εφαρμογής Random Comment Picker for Instagram – Comment Picker η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα κατά τη διαδικασία ανάδειξης των νικητών.

4. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από 09/04/2024 έως 11/04/2024. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να παρατείνει ή να μειώσει τη διάρκεια αυτή για εύλογη αιτία, υπό την προϋπόθεση ότι θα δημοσιεύσει τη μεταβολή αυτή με πρόσφορο τρόπο, ιδίως μέσω της σελίδας του imommy.gr στο Instagram.

5. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 12/04/2024 και θα ανακοινωθεί η πραγματοποίησή της στη σελίδα του imommy.gr στο Instagram. Η κλήρωση θα αναδείξει 4 τυχερούς νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από μία πρόσκληση, η οποία περιλαμβάνει την είσοδο για 1 παιδί και 1 σύνοδο για το Teddy’s Night στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου επί της οδού Πειραιώς 100 στο Γκάζι. Τα ονόματα χρηστών (usernames) των νικητών θα ανακοινωθούν κάτω από την ανάρτηση (post) του διαγωνισμού στο λογαριασμό του imommy.gr στο Instagram. Η παραλαβή των επάθλων θα γίνει από τους νικητές κατόπιν προηγούμενης επικοινωνίας με το

Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου σύμφωνα με την προθεσμία που θα τους ορίσει. Αν κάποιος/α νικητής/τρια δεν παραλάβει το έπαθλό του στην ανωτέρω προθεσμία, χάνει το δικαίωμα του επάθλου και ουδεμία ευθύνη φέρει ο Διοργανωτής.

6. Τα έπαθλα είναι προσωπικά και δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα δώρα.

7. Προσωπικά Δεδομένα:

Α. Για τη διεξαγωγή και υλοποίηση του ως άνω διαγωνισμού, είναι απαραίτητη η συλλογή και επεξεργασία από τον Διοργανωτή ΜORE MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. (Υπεύθυνος Επεξεργασίας) κάποιων προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων που παρέχονται απευθείας από τους ίδιους ή κατόπιν αιτήματος του Διοργανωτή. Τα δεδομένα αυτά είναι: τα δεδομένα στο δημόσιο προφίλ του Συμμετέχοντα στο Instagram (όνομα χρήστη – username, φωτογραφία του χρήστη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης). Για την συμμετοχή στον ως άνω διαγωνισμό δεν απαιτείται η συλλογή και επεξεργασία δεδομένων ειδικών κατηγοριών.

Β. Σκοποί Επεξεργασίας: Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των Συμμετεχόντων στο διαγωνισμό είναι απαραίτητη αφενός για την εκτέλεση της σύμβασης μεταξύ των Συμμετεχόντων και του Διοργανωτή, και αφετέρου για την οργάνωση, τη διεξαγωγή, την υλοποίηση και την προώθηση του διαγωνισμού. Πιο συγκεκριμένα, είναι απαραίτητη για τη συλλογή και διαχείριση των συμμετοχών στον Διαγωνισμό, την ανάδειξη των νικητών, τη δημοσιότητα των αποτελεσμάτων, την ταυτοποίηση των νικητών, την παράδοση των επάθλων, τη χρήση στιγμιότυπων, φωτογραφιών ή βίντεο, για προωθητικούς σκοπούς κ.ο.κ., πάντοτε στο πλαίσιο των περιγραφόμενων στο παρόν σκοπών και σε συμμόρφωση με τη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Γ. Νομική βάση επεξεργασίας των δεδομένων σας με βάση τα ανωτέρω είναι η αυτόβουλη συμμετοχή σας στον διαγωνισμό, η εκτέλεση σύμβασης δηλαδή, της οποίας εσείς, ως υποκείμενο των δεδομένων, είστε συμβαλλόμενο μέρος ή για να ληφθούν μέτρα κατ’ αίτηση του υποκειμένου των δεδομένων πριν από τη σύναψη σύμβασης. Επίσης το έννομο συμφέρον του Διοργανωτή για την ορθή διεξαγωγή του διαγωνισμού, την διασφάλιση της ακεραιότητας της διαδικασίας του και την εμπορική του προβολή.

Δ. Χρόνος Διατήρησης: Σας ενημερώνουμε ότι ο Διοργανωτής θα διατηρεί δεδομένα του δημόσιου προφίλ των Συμμετεχόντων και των νικητών στο Instagram στη συγκεκριμένη ανάρτηση (post) του διαγωνισμού για όσο χρονικό διάστημα έκαστος Συμμετέχων διατηρεί το προφίλ χρήστη στο Instagram, σύμφωνα με τον τρόπο λειτουργίας του Instagram.

Ε. Αποδέκτες των δεδομένων των νικητών δύναται να είναι το «Βιομηχανικό Μουσείο Φωταέριου» που θα παραδώσει τα έπαθλα στο Διοργανωτή και θα παραληφθούν από τους νικητές στον ως άνω χώρο σύμφωνα με τον όρο 5 του παρόντος.

ΣΤ. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά σας δεδομένα θα τεθούν υπό επεξεργασία σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο για τα προσωπικά δεδομένα, ο Διοργανωτής δηλώνει ότι τηρεί όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία τους. Κάθε Συμμετέχων έχει, σχετικά με τα προσωπικά δεδομένα που τον αφορούν, όλα τα εκ του νόμου δικαιώματα των υποκειμένων δεδομένων, όπως αναλυτικά περιγράφονται στην σχετική πολιτική του αναρτημένη στην σελίδα https://www.imommy.gr/politiki-prostasias-dedomenon-prosopikou-xaraktira/. Κάθε συμμετέχων ευθύνεται επίσης για την σύμφωνη γνώμη και την ενημέρωση των φίλων του που κάνει tag στο σχόλιο του για την παρούσα επεξεργασία και την ως άνω πολιτική.

8. Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός δύναται να επηρεαστεί ή να διακοπεί προσωρινά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκτρονικά μηνύματα και η μετάδοση δεδομένων, καθώς και η δυνατότητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μεταβολών ή διακοπών που εξαρτώνται πλήρως από τις δυνατότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη του Διοργανωτή.

9. Για την συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά προϊόντος.

10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής ή να ακυρώσει το διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

11. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό ερμηνεύεται ως ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.