Red & Gold

Εάν θέλετε να φέρετε αέρα πολυτέλειας στο μανικιούρ σας, «μπλέξτε» το κόκκινο με το χρυσό. Στη γραμμή του γαλλικού, βάλτε από τη μία πλευρά κόκκινο βερνίκι και από την άλλη χρυσό δημιουργώντας έτσι μια φανταστική και λαμπερή διχρωμία.

Ruby red

Εφαρμόστε πρώτα nude βερνίκι σε όλη τη βάση του νυχιού και μετά σχηματίστε τη γραμμή με ένα βερνίκι σε έντονη κόκκινη απόχρωση. Για περισσότερη λάμψη, προσθέστε και μερικά μικροσκοπικά αστεράκια σε χρυσό χρώμα με chrome φινίρισμα.

Jelly green

Εδώ οι άκρες των νυχιών είναι βαμμένες σε μια απαλή απόχρωση του πράσινου κι ενισχύονται με σκόνη chrome για να δημιουργηθεί μια αξεπέραστη λάμψη στο μανικιούρ.

G for green

Αναδείξτε ένα γαλλικό μανικιούρ με διάφορες αποχρώσεις του πράσινου. Επιλέξτε ένα nude που «ροζίζει» και μιμείται τον φυσικό τόνο των νυχιών σας για τη βάση και συμπληρώστε σε κάθε γραμμή και από ένα πράσινο, για να δημιουργήσετε ένα αλλιώτικο ombre.

Bedazzled

Λίγη λάμψη πάντα αναδεικνύει ένα γαλλικό μανικιούρ. Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από αυτοκόλλητα glitter που μοιάζουν με πολύτιμα πετράδια ή να ζητήσετε από τη μανικιουρίστ σας να σχηματίσει με το χέρι μερικές βούλες με ένα βερνίκι νυχιών σε ασημί τόνο.

Barbiecore

Το ροζ πάει τέλεια με το κόκκινο, κάτι που μας έχουν αποδείξει οι άπειροι συνδυασμοί που έχουμε δει στον κόσμο της μόδας. Το «πάντρεμα» αυτό μεταφέρεται και στο γαλλικό μανικιούρ βάζοντας σε κάθε νύχι μία απόχρωση του κόκκινου και μία του ροζ εναλλάξ.

Wine red

Το κόκκινο του κρασιού είναι από τις πιο εκλεπτυσμένες αποχρώσεις που θα συναντήσετε ποτέ. Προτιμήστε το αντί για την κλασική λευκή γραμμή και «απογειώστε» το γαλλικό μανικιούρ σας.