Ακόμα περισσότερα χρώματα και σχέδια μαγνητίζουν τα βλέμματα στη φετινή γυναικεία συλλογή Gioseppo.

Σε συνεργασία με την διεθνούς φήμης ηθοποιό Elsa Pataky, διάσημη για τις επιτυχίες της στο Χόλιγουντ και σε ισπανικές παραγωγές, το brand παρουσιάζει μια μεγάλη ποικιλία παπουτσιών που καλύπτουν όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες, προσφέροντας άνεση, κομψότητα και ποιότητα.

Με μια μαγευτική χρωματική παλέτα, η νέα σεζόν κυμαίνεται από απαλούς παστέλ τόνους μέχρι ζωηρές αποχρώσεις που συνδυάζονται αρμονικά με μεταλλικές πινελιές.

Το glitter στα σανδάλια αποτυπώνει τη θετική ενέργεια του καλοκαιριού ενώ οι διακοσμητικές αλυσίδες, τα καρφιά και τα κρύσταλλα τραβούν τα βλέμματα.

Στη συλλογή θα βρείτε και πιο «αυστηρά» σχέδια από υλικά όπως γιούτα και σουέτ που θα σας κάνουν ένα με τη φύση. Η χειροποίητη αισθητική δεν περνά απαρατήρητη ούτε στις μπαλαρίνες, όπου οι πλεξίδες πρωταγωνιστούν.

Οι προτάσεις για sneakers είναι εξίσου καινοτόμες χωρίς φυσικά να στερούνται του απαράμιλλου στυλ. Ο συνδυασμός διαφορετικών υφών δημιουργεί το τέλειο mix & match αποτέλεσμα και το νεοπρέν είναι εδώ για να σαγηνεύσει τους πιο τολμηρούς.

Η άνεση παραμένει βασικό στοιχείο για την Gioseppo Woman. Η σφραγίδα «Podologic» στα υποδήματα μαρτυρά τη διαχρονική αλλά και καινοτόμο αξία του brand που συνεργάζεται με ειδικούς ποδίατρους. Η εστίαση στην ποιότητα συνδυάζεται με κομψά σχέδια που θα προσθέσουν μια εκλεπτυσμένη πινελιά σε όλες σας τις εμφανίσεις.

Στα πλαίσια της δέσμευσης της εταιρείας για βιωσιμότητα, η καλοκαιρινή συλλογή τηρεί τα περιβαλλοντικά κριτήρια που καθορίζει η Leather Working Group, η οποία εγγυάται την υπεύθυνη παραγωγή δέρματος. Επιπλέον, η νέα συλλογή ενσωματώνει περισσότερα ανακυκλωμένα και οργανικά υλικά.

Σχετικά με την Gioseppo

Η Gioseppo είναι ένα ισπανικό brand υποδημάτων με εμπειρία στον τομέα για περισσότερα από 30 χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, εργάζεται για να προσφέρει τις τελευταίες τάσεις, προσαρμόζοντάς τες στο δικό της στυλ. Για την Gioseppo, η μόδα δεν είναι μόνο αξία, αλλά και μια έμφυτη ιδιότητα. Η προσοχή στη λεπτομέρεια και η δέσμευση στον καλό σχεδιασμό, την ποιότητα, την τιμή και την εξυπηρέτηση έχουν καθορίσει την ταυτότητα και επισφραγίζουν τη φήμη της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Η φροντίδα για το περιβάλλον και η προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης καθοδηγούν τις αποφάσεις της Gioseppo, που πλαισιώνονται από το σχέδιο δράσης «Have A Nice World».