Είτε προτιμάτε τη μονοχρωμία στα νύχια σας είτε λατρεύετε να πειραματίζεστε με ευφάνταστα σχέδια, ουδέτερες ή φωτεινές αποχρώσεις, υπάρχουν τόσες πολλές ιδέες για το πασχαλινό σας μανικιούρ! Για παράδειγμα, αν θέλετε κάτι απλό, μπορείτε να επιλέξετε ένα γαλλικό μανικιούρ με λευκή ή παστέλ απόχρωση στο τελείωμα. Εάν από την άλλη, θέλετε να είστε πιο δημιουργικές, μπορείτε να στραφείτε προς τα floral σχέδια ή και να «μπλέξετε» πολλά χρώματα μεταξύ τους.

Διαβάστε επίσης: Τι είναι το deep conditioning και γιατί το χρειάζονται τα μαλλιά σας;

Αν, πάλι, ψάχνετε τις πιο φρέσκιες ιδέες για αυτή την εποχή, δεν έχετε παρά να ρίξετε μια ματιά στις προτάσεις που ακολουθούν:

3D πεταλούδες

Αναμφίβολα, δεν πρόκειται για ένα σχέδιο μανικιούρ που θα δοκιμάζατε εύκολα, αφού είναι ιδιαίτερα extravagant και δεν απευθύνεται στους μινιμαλιστές της παρέας. Για να το πετύχετε, βάψτε τη βάση του νυχιού σας σε ένα γαλακτερό λευκό χρώμα και ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να κολλήσει μερικές 3D πεταλούδες σε διάφορα σημεία των νυχιών. Ωστόσο, μην το παρακάνετε για να μη βγει υπερβολικό το μανικιούρ σας.

Γαλλικό με πεταλούδες

Εάν, από την άλλη, οι πεταλούδες είναι το σχέδιο που σας αρέσει και θέλετε κάπως να τις εντάξετε στο πασχαλινό σας μανικιούρ, τότε μπορείτε να εμπλουτίσετε με αυτές το γαλλικό σας. Μόλις σχηματιστούν οι λευκές γραμμές, ζητήστε από τη μανικιουρίστ να κολλήσει σε διάφορα νύχια μερικές πεταλούδες σε διαφορετικά μεγέθη, για να χαρίσετε ένα παιχνιδιάρικο twist στο french mani σας.

French bunnies

Ποιος σας είπε ότι το γαλλικό έχει μόνο έναν τρόπο για να γίνει; Για να δημιουργήσετε το απόλυτο πασχαλινό σχέδιο, αντί για τη γραμμή του γαλλικού, σχηματίστε μικρά λαγουδάκια με αυτιά σε διαφορετικά χρώματα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως παιχνιδιάρικο και σίγουρα ξεχωριστό.

C for Cherries

Μετά το κερασάκι στην τούρτα, τώρα πια μπορούμε να λέμε και κερασάκι… στα νύχια. Τι πιο διασκεδαστικό από το να προσθέσετε στο γαλλικό σας το αγαπημένο σε όλους φρούτο, για να δώσετε μια παιχνιδιάρικη πινελιά στο πασχαλινό μανικιούρ σας;! Προτιμήστε λευκό στη γραμμή του γαλλικού, ώστε να μην «παραφορτωθούν» τα νύχια σας με πολλά χρώματα.

Yolk yellow

Η απόχρωση του κρόκου του αυγού είναι ιδανική για το Easter mani σας. Προτιμήστε το είτε σε γαλλικό είτε σε όλο το νύχι και δημιουργήστε το πιο ανοιξιάτικο και φωτεινό μανικιούρ.

Color blocking

Το κόλπο για να δημιουργήσετε αυτό το μανικιούρ είναι να συνδυάσετε σωστά τις αποχρώσεις που θα μπουν στο κάθε νύχι. Μπορείτε να ταιριάξετε δύο χρώματα μαζί ή και περισσότερα από δύο για να πετύχετε το τέλειο color-blocking στα νύχια σας. Ζητήστε βοήθεια από τη μανικιουρίστ σας και δημιουργήστε!

Παστέλ τόνοι

Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τους παστέλ τόνους σε όποιο σχήμα κι αν είναι τα νύχια σας. Πείτε ναι στο απαλό κίτρινο, το λιλά, το baby pink, το γαλάζιο και τη μέντα είτε εφαρμόζοντας το αγαπημένο σας χρώμα σε όλο το νύχι χωρίς κάποιο σχέδιο για ένα μονοχρωματικό αποτέλεσμα είτε προσθέτοντας από διαφορετική απόχρωση σε κάθε νύχι για να πετύχετε ένα πιο παιχνιδιάρικο look.

Chrome μανικιούρ

Ο έρωτάς μας με τα chrome και μεταλλικά φινιρίσματα καλά κρατεί και για το πασχαλινό μανικιούρ. Πειραματιστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις, όπως το sage green που αποτελεί τεράστια τάση, αλλά και το ανοιχτό ροζ που δίνει μια κοριτσίστικη νότα στο μανικιούρ. Ολοκληρώστε με chrome σκόνη από πάνω και το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.

Floral

Τα floral σχέδια δεν μπορούν να λείπουν από το πασχαλινό μανικιούρ. Αφήστε τη βάση των νυχιών σας φυσική κι επιλέξτε τις αποχρώσεις που θα έχουν τα λουλούδια σας. Σχεδιάστε τα πέταλα των λουλουδιών με dots σε κάθε νύχι εάν πάτε με τη DIY μέθοδο ή ζητήστε από τη μανικιουρίστ σας να ζωγραφίσει η ίδια τα λουλούδια. Εδώ μπορείτε να πειραματιστείτε και είτε να σχηματίσετε πολύχρωμα άνθη είτε μονοχρωματικά -αφήστε τη φαντασία σας να οργιάσει.

Eggshell

Το λευκό είναι το τέλειο χρώμα για το ανοιξιάτικο και παράλληλα το πασχαλινό μανικιούρ. Επιλέξτε να βάλετε σε μερικά νύχια στη βάση τους ένα πιο γαλακτερό χρώμα, ενώ σε κάποια άλλα κάντε γαλλικό με την ίδια milky απόχρωση στη βάση και λευκές γραμμές. Θα προκύψει μια όμορφη, διακριτική αντίθεση κι ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα.