Αναγνωρίζοντας τις σύγχρονες διατροφικές ανάγκες που υπάρχουν, η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. σχεδιάζει και δημιουργεί προϊόντα που ικανοποιούν τους καταναλωτές βοηθώντας τους παράλληλα να τρέφονται και να ζουν καλύτερα. Έτσι, και στην περίπτωση του πρωινού λανσάρει έναν νέο κωδικό  ΠολυΔημητριακών Μπισκότων πρωινού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη.

 

Τα νέα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού High Protein, ξεχωρίζουν για την μοναδική γεύση σοκολάτας και ξηρών καρπών αλλά κυρίως για την υψηλή περιεκτικότητά τους σε πρωτεΐνη, που τα καθιστούν ιδανική επιλογή για όσους ζουν σε έντονους ρυθμούς, αλλά παράλληλα αναζητούν θρεπτικές λύσεις. Παράλληλα απευθύνεται σε όσους θέλουν να αυξήσουν την κατανάλωση πρωτεΐνης στην διατροφή τους, και να βοηθήσουν την αύξηση της μυϊκής μάζας του σώματος τους και την διατήρηση της καλής κατάστασης των οστών, στα πλαίσια μιας ποικίλης, ισορροπημένης διατροφής και άσκησης.

 

Tα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού είναι ειδικά σχεδιασμένα για το πρωινό, καθώς παρασκευάζονται με 4 Δημητριακά: Σιτάρι, Βρώμη, Σίκαλη και Κριθάρι, ενώ περιέχουν και 7 βιταμίνες και μέταλλα. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού αποτελούν το ιδανικό πρωινό για κάθε πρωινό!

 

Αναζητήστε τα νέα ΠολυΔημητριακά μπισκότα πρωινού High Protein στα ράφια των supermarkets και στα καταστήματα μικρής λιανικής.