Η νέα γεύση chillbox είναι φτιαγμένη με πολλή αγάπη, όση και αυτή που δίνει απλόχερα ο Σύλλογος Ελπίδα στους μικρούς της μαχητές. Κάθε φορά που απολαμβάνετε παγωτό red velvet στα καταστήματα Chillbox, συμβάλλετε άμεσα στην υποστήριξη, τους στόχους και τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Ελπίδα.

Πώς;  Το 15% των κερδών από τις πωλήσεις του παγωτού red velvet θα διατεθεί στον Σύλλογο Ελπίδα!

 

Ανακαλύψτε τη νέα γεύση παγωτού red velvet σε όλα τα καταστήματα chillbox στην Ελλάδα

 

Λίγα λόγια για τον Σύλλογο Ελπίδα

Το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» ιδρύθηκε το 1990 από μια ομάδα ευαισθητοποιημένων γυναικών, με Πρόεδρο την αείμνηστη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και σκοπό τη συμπαράσταση στα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο και στις οικογένειές τους.

Το πρώτο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» υπήρξε η δημιουργία της πρώτης αμιγώς παιδιατρικής Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών στην Ελλάδα και ακολούθησαν η δημιουργία του πενταώροφου Ξενώνα Φιλοξενία της ΕΛΠΙΔΑΣ, η δημιουργία του πρώτου και μοναδικού Ογκολογικού Νοσοκομείου για παιδιά στη χώρα μας  (Ογκολογική Μονάδα Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ») και η δημιουργία και λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».

Το έργο του Σωματείου εξελίσσεται συνεχώς, ακολουθώντας τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και η δημιουργία Κέντρου Κυτταρικής και Γονιδιακής Θεραπείας μέσα στο χώρο της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ» αποτελεί ένα ακόμα έργο προσφοράς της «ΕΛΠΙΔΑΣ» στην ελληνική κοινωνία.

Παράλληλα, το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» έχει πραγματοποιήσει αδελφοποιήσεις και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ογκολογικά κέντρα του κόσμου,  ενώ η πολυεπίπεδη κοινωνική υπηρεσία του Σωματείου στέκεται ενεργά στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος «ΕΛΠΙΔΑ» από την ίδρυσή του αγωνίζεται για να αλλάξει τα δεδομένα του καρκίνου της παιδικής ηλικίας στη χώρα μας για περισσότερα από 30 χρόνια και θα συνεχίσει να το κάνει θέτοντας και υλοποιώντας συνεχώς τους νέους στόχους που υπαγορεύονται από νέες ανάγκες στον τομέα του παιδικού καρκίνου.

 

Instagram ChillboxGreece

Facebook ChillboxFrozenYogurt

TikTok ChillboxGreece