Για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκαν στην Ελλάδα από την BOUSSIAS events τα Sleep Awards, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα, τις καινοτόμες επιχειρήσεις και τις πρωτοποριακές υπηρεσίες που αφορούν τον ύπνο.

Περισσότερα από 120 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπρόσωποι Φορέων, Πανεπιστημίων, Επαγγελματίες καθώς και εκπρόσωποι Τύπου, βρέθηκαν στην Τελετή Απονομής, επικροτώντας την καινοτομία και την ποιότητα των βραβευμένων υποψηφιοτήτων των εταιρειών-επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο χώρο και διαθέτουν σχετικά με τον ύπνο προϊόντα και υπηρεσίες. Συνολικά, διακρίθηκαν 15 εταιρείες-επιχειρήσεις από ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας πάνω σε όλες τις κατηγορίες των βραβείων.

Η Inglesina, έχοντας αποσπάσει 2 εξαιρετικές διακρίσεις με χρυσό βραβείο για το:

«Καλύτερο Βρεφικό Σύστημα Ύπνου/Μεταφοράς» με το αναβαθμισμένο σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro και επίσης χρυσό βραβείο στην κατηγορία

«Καλύτερη Βρεφική Φωλιά» με την εργονομική καινοτόμα βρεφική φωλιά Welcome Pod™, συνεχίζει δυναμικά το έργο της δεσμευόμενη στη δημιουργία προϊόντων και λύσεων που ενισχύουν τον αδιάκοπο ύπνο και εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή ψυχική και σωματική υγεία και ευεξία του μωρού, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του προς την ανακάλυψη του κόσμου.

Παρακάτω αναφέρονται αναλυτικές πληροφορίες:

Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Βρεφικό Σύστημα Ύπνου/Μεταφοράς.

Το σύστημα μεταφοράς Aptica Quattro για τον αδιάκοπο ύπνο συνδυάζει αρμονικά την κομψότητα με τη λειτουργικότητα καθώς είναι ιδανικό για την καθημερινή ζωή, εξαιρετικά άνετο για το παιδί και πολύ εύκολο στη χρήση για τους γονείς. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι η αλληλουχία των στοιχείων του συστήματος μεταφοράς που εξασφαλίζουν τον συνεχόμενο και ήρεμο ύπνο του μωρού. Περιλαμβάνει μεγάλο πορτ-μπεμπέ, Welcome Pad® και στρώμα, βάση στήριξης stand up, καρότσι με άνετη All Season θέση περιπάτου & βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου κατάλληλα όλα από τη γέννηση του μωρού. Διαθέτει χρωμιωμένες λεπτομέρειες αλλά και vegan ένθετα.

Η βρεφική φωλιά Welcome Pod™ κέρδισε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Καλύτερη Βρεφική Φωλιά.

Το Welcome Pod™ είναι η βρεφική φωλιά που υποδέχεται το μωρό όπως η μητρική αγκαλιά, με ασφάλεια και τρυφερότητα. Ο εργονομικός της σχεδιασμός, η συμπαγής αντικραδασμική επένδυση στις άκρες της, ο ρυθμιζόμενος και ανατομικός κύλινδρος της την καθιστούν ιδανική για ύπνο μέσα σε λίκνο, κούνια ή κρεβατάκι μέχρι περίπου τους δύο πρώτους μήνες της ζωής του μωρού ή έως ότου το μωρό αρχίσει να σηκώνεται και να γυρίζει από μόνο του. Δημιουργήθηκε για να κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή του νεογέννητου μωρού στον έξω κόσμο και να προσφέρει στους νέους γονείς ασύγκριτη     ηρεμία κι ευκολία.