Υλικά

  • 1 μεγάλο μάτσο μαϊντανό
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κ.σ. ξίδι
  • 250 γρ. ψίχα από χωριάτικο ψωμί μουλιασμένο
  • ½ φλιτζ. ε.π. ελαιόλαδο
  • 5 κ.σ. χυμό λεμονιού
  • Αλάτι
  • Πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Χοντροκόβουμε το μαϊντανό και τον πολτοποιούμε μαζί με το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και λίγο ελαιόλαδο στον πολυκόφτη.

Βήμα 2ο

Προσθέτουμε εναλλάξ και τα υπόλοιπα υλικά και συνεχίζουμε το χτύπημα, μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο πολτό.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ