Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 3χρονου που κακοποιήθηκε

Συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο κοιμητήριο στην Καλλιθέα, όπου είπαν το τελευταίο αντίο στο μικρό Άγγελο που έχασε τόσο βάναυσα τη ζωή του.
7 Φεβρουαρίου 2025 | 13:28

Στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα οδύνης, συνόδευσαν τον μικρό Άγγελο συγγενείς και φίλοι στο κοιμητήριο στην Καλλιθέα, καθώς οι οικείοι του είχαν αποφασίσει να τελεστεί η εξόδιος ακολουθία στην Αθήνα.

Ο 3χρονος  Άγγελος είχε μείνει εγκεφαλικά νεκρός έπειτα από μέρες νοσηλείας στο ΠΑΓΝΗ, που ακολούθησαν την άγρια κακοποίηση που υπέστη από την ίδια του τη μητέρα και τον πατριό του στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τραγικές φιγούρες, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς από την πλευρά της μητέρας του παιδιού, ενώ στο νεκροταφείο Καλλιθέας βρέθηκε τελικά και ο βιολογικός πατέρας που στεκόταν απομονωμένος ανάμεσα σε δικούς του συγγενείς.

Εκτός από τους συγγενείς και φίλους, στο νεκροταφείο βρίσκονται και απλοί άνθρωποι που ήθελαν να αποχαιρετήσουν το μικρό αγόρι που σόκαρε το πανελλήνιο με τον αδόκητο θάνατό του, που προκάλεσαν εκείνοι που υποτίθεται είχαν τον ρόλο του προστάτη.

Στο τραπέζι συλλυπητηρίων κάποιοι είχαν τοποθετήσει και το αγαπημένο αρκουδάκι του αδικοχαμένου παιδιού.

Η σορός του παιδιού μεταφέρθηκε με το πλοίο της γραμμής από το Ηράκλειο στον Πειραιά και έφτασε στην Αθήνα νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Συγγενείς του βιολογικού πατέρα του 3χρονου Άγγελου βρέθηκαν νωρίτερα και στο λιμάνι του Πειραιά προκειμένου να υποδεχθούν τη σορό του αλλά και να μάθουν λεπτομέρειες για την κηδεία ώστε να παραστούν.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Αυστραλία: Το πείραμα που δοκιμάζει αν μπορούμε να προστατεύσουμε τους ανήλικους από τα social media 5 Δεκεμβρίου 2025, 11:38
Κλειστά τα σχολεία στην Αττική λόγω της κακοκαιρίας Byron – Σε ποιους άλλους δήμους της χώρας δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία 4 Δεκεμβρίου 2025, 16:48
Κακοκαιρία Byron: Αναμένεται δύσκολο 48ωρο με ισχυρές βροχές 4 Δεκεμβρίου 2025, 08:29
Παιδική θνησιμότητα: Η ανεπαρκής ανάπτυξη ως τρίτη κύρια αιτία 3 Δεκεμβρίου 2025, 14:18
Παγκόσμια Ημέρα ΑμεΑ: «Δεν είναι ημέρα γιορτής αλλά διεκδίκησης» 3 Δεκεμβρίου 2025, 14:13
Ξεκινά η κακοκαιρία: Πού θα χτυπήσει; 3 Δεκεμβρίου 2025, 09:14
AI στα σχολεία: Ποια χώρα έχει τα πρωτεία; 2 Δεκεμβρίου 2025, 19:05
Καιρός: Nέα κακοκαιρία με ισχυρές βροχές, καταιγίδες και νοτιάδες – Πότε και πού θα χτυπήσει 2 Δεκεμβρίου 2025, 08:43
Ελένη Φουρέιρα: Τρυφερή εξομολόγηση για τον σύντροφο και τον γιο της που της άλλαξε τη ζωή 30 Νοεμβρίου 2025, 10:52
ΗΠΑ: Έρευνες για πιθανή συσχέτιση 10 παιδικών θανάτων με εμβόλια COVID — Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία 30 Νοεμβρίου 2025, 10:47
Σημαντικό βήμα κατά του παιδικού καρκίνου: Το επίτευγμα δύο Ελλήνων επιστημόνων 30 Νοεμβρίου 2025, 10:38
Πτώση θερμοκρασίας και ισχυρά φαινόμενα το Σάββατο με την κακοκαιρία Adel 29 Νοεμβρίου 2025, 09:03
Υπογονιμότητα: Συστάσεις ΠΟΥ, για πρώτη φορά στην ιστορία! 29 Νοεμβρίου 2025, 08:00
Βία ανηλίκων: Εξαπλώνεται ο εφιάλτης 28 Νοεμβρίου 2025, 09:08
Τα 6 + 1 τρικ της Black Friday που πρέπει να προσέξεις 28 Νοεμβρίου 2025, 08:54
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version