Νικόλαος Ντε Γκρες-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Φωτογραφίες από τη δεξίωση μετά το γάμο

Η εντυπωσιακή δεξίωση που συνόδευσε τον γάμο του Νικολάου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη έλαβε χώρα στον Πειραιά.
Νικόλαος Ντε Γκρες-Χρυσή Βαρδινογιάννη: Φωτογραφίες από τη δεξίωση μετά το γάμο
8 Φεβρουαρίου 2025 | 11:52

Ο γάμος του Νικολάου Ντε Γκρες και της Χρυσής Βαρδινογιάννη ολοκληρώθηκε. Η τελετή έλαβε χώρα στον ναό του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα, ενώ πολλοί γνωστοί και φίλοι τους έδωσαν το παρόν για να τιμήσουν το μυστήριο ανταλλαγής όρκων αιωνιότητας  του ζευγαριού.

Αυτή που έκλεψε όλα τα βλέμματα ήταν η Χρυσή Βαρδινογιάννη. Η νύφη επέλεξε ένα κομψό νυφικό του Έλληνα σχεδιαστή Χρήστου Κωσταρέλλου, ενώ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, φορούσε μια αντίκα Corsair τιάρα, από τη συλλογή της Άννας Μαρίας.

Η δεξίωση

Όταν ο λαμπερός γάμος έφτασε στο τέλος του, το ζευγάρι βγήκε από την εκκλησία με χαρά χαιρετώντας τους αγαπημένους τους που παραβρέθηκαν στον γάμο τους. Ενώ ακολούθησε η δεξίωση, η οποία έλαβε χώρα στον Πειραιά και συγκεκριμένα σε μια αποθήκη το Castor Palace.

Πρόκειται για μια πετρόκτιστη, ιστορική αποθήκη στην οδό Κάστορος. Είναι ένα ψηλοτάβανο κτίριο του 1900, που διαμορφώνεται ανάλογα με το event που λαμβάνει χώρα.

Εκεί έφτασε το ζευγάρι λίγο μετά τις 20:00, όπου οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν στην είσοδο.

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί, ενώ ο Νικόλαος Ντε Γκρες κρατούσε συνεχώς τη Χρυσή Βαρδινογιάννη από τη μέση.

Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες

Οι διάσημοι καλεσμένοι

Στις 16:00 έφτασε ο πατήρ Αλέξανδρος Καριώτογλου, ένας εκ των δύο ιερέων που θα τελέσουν τον γάμο, ενώ οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία έχουν αρχίσει να κλείνουν. Λίγο αργότερα, έφτασε και ο Μητροπολίτης Κισάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, που είναι μάλιστα και συγγενής της νύφης.

 

Στην ιστορική εκκλησία της Αθήνας, αλλά κια στη δεξίωση που ακολούθησε, βρέθηκαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού. Ανάμεσά τους οι υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, συνοδευόμενη από τη μητέρα της Ελένη Βαρδινογιάννη Κεφαλογιάννη, η πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας με την κόρη της Αλεξάνδρα του Σάιν-Βίτγκενσταϊν-Μπέρλεμπουργκ, η Αγάπη Πολίτη, ο Matthew Kumar και η πριγκίπισσα Θεοδώρα και πολλοί ακόμα.

Ακολουθούν εικόνες τον καλεσμένων κατά την εισοδό τους στην δεξίωση του γάμου.

 

Πρόσφατα Άρθρα
Πρίγκιπας Γουίλιαμ: «Η Κέιτ είναι μια απίστευτη μητέρα» 23 Μαΐου 2026, 13:50
Για μπάτσελορ στη Λισαβόνα η Αθηνά Οικονομάκου 23 Μαΐου 2026, 13:30
Σάντρα Μπούλοκ: Η μητρότητα μετά τα 40, η υιοθεσία και η σχέση με τα παιδιά της 22 Μαΐου 2026, 08:00
Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Το δαχτυλίδι αρραβώνων της έκλεψε την παράσταση στις Κάννες 20 Μαΐου 2026, 08:35
Μπραντ Πιτ: Η κόρη του «πέταξε» το επίθετό του 19 Μαΐου 2026, 13:21
Γκόλντι Χον: Τι λέει για την ανατροφή ανθεκτικών και ευτυχισμένων παιδιών 17 Μαΐου 2026, 08:00
Κάιλι Τζένερ: Οι δύσκολες στιγμές στη δεύτερη εγκυμοσύνη της 15 Μαΐου 2026, 15:51
Γιάννης Αντεντοκούμπο: Χαλαρές στιγμές με τα 4 παιδιά του και τη Μαράια 14 Μαΐου 2026, 08:19
Βικτόρια Μπέκαμ: Η αλήθεια πίσω από τις σχέσεις της με τα παιδιά της 13 Μαΐου 2026, 08:00
Χάρπερ Μπέκαμ: Αγωνία για τη 14χρονη γόνο & τις επιλογές της 12 Μαΐου 2026, 09:26
Κέιτ Μίντλετον: Τι τη δυσκολεύει ως μαμά 12 Μαΐου 2026, 08:00
Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη: Γέννησε η ηθοποιός – Το μήνυμα & οι φωτογραφίες με το νεογέννητο 11 Μαΐου 2026, 11:24
Άννα Πρέλεβιτς: Γέννησε δίδυμα και το αποκαλύπτει ανήμερα της γιορτής της μητέρας 10 Μαΐου 2026, 12:15
Πάνος Μουζουράκης – Μαριλού Κόζαρη: 3 οι νονοί στην βάφτιση του γιου τους 9 Μαΐου 2026, 13:40
Ριάνα: Η τρυφερή ζωγραφιά των παιδιών της το νέο της τατουάζ 9 Μαΐου 2026, 12:03
imommy.gr © 2026 - All Rights Reserved
Exit mobile version