Υλικά για 4 μερίδες
- 800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 4 κ.γ. μουστάρδα
- 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- Ψητά λαχανικά της αρέσκειας σας για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
- Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες και αλατοπιπερώνουμε.
- Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο, τοποθετούμε μέσα τα κομμάτια από το ψαρονέφρι και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
- Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
- Αφαιρούμε το κάλυμμα και αλείφουμε κάθε κομμάτι με λίγη μουστάρδα.
- Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι, πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε τα κομμάτια με το ψαρονέφρι ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
- Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.