Υλικά για 4 μερίδες

  • 800 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 4 κ.γ. μουστάρδα
  • 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
  • 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
  • Ψητά λαχανικά της αρέσκειας σας για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  • Κόβουμε με μαχαίρι το ψαρονέφρι σε χοντρές φέτες και αλατοπιπερώνουμε.
  • Αλείφουμε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο, τοποθετούμε μέσα τα κομμάτια από το ψαρονέφρι και ραντίζουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο.
  • Τα καλύπτουμε με λαδόκολλα και από πάνω με αλουμινόχαρτο και τα ψήνουμε στους 200°C για 20΄ στις αντιστάσεις.
  • Αφαιρούμε το κάλυμμα και αλείφουμε κάθε κομμάτι με λίγη μουστάρδα.
  • Καλύπτουμε με 1 κ.σ. γιαούρτι, πασπαλίζουμε με τριμμένη παρμεζάνα και ψήνουμε τα κομμάτια με το ψαρονέφρι ξεσκέπαστα για 10΄ μέχρι να ροδίσουν.
  • Σερβίρουμε με ψητά λαχανικά.