Τα υλικά

  • 3 αυγά
  • 3 μοσχαρίσια λουκάνικα
  • 2 λευκά κρεμμύδια
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης
  • 2 ντομάτες τριμμένες
  • 2 στικ σέλερι
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 1 κ.σ. φρέσκια ρίγανη
  • 1 κ.γ. πιπέρι κόκκινο καγιέν
  • αλάτι

Η διαδικασία

Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε το λουκάνικο, το κρεμμύδι, το σκόρδο και την πιπεριά Φλωρίνης.

Αν θέλουμε τα «σβήνουμε» με λίγο λευκό κρασί, αλλά δεν είναι και απαραίτητο. Μετά βάζουμε λίγο πελτέ και την τριμμένη ντομάτα.

Ανακατεύουμε καλά, απλώνουμε τη σάλτσα σε όλο το τηγάνι και στη συνέχεια ρίχνουμε τα αυγά από πάνω.

Σβήνουμε τη φωτιά και περιμένουμε να γίνουν τα αυγά. Μια τις πιο νόστιμες συνταγές είναι έτοιμη.