Ο γνωστός σεφ, Δημήτρης Σκαρμούτσος, μπήκε στην κουζίνα της εκπομπής του MEGA «Buongiorno», παρέα με τη Φαίη Σκορδά και μας έδειξε μια συνταγή απλή και γρήγορη, ιδανική για απογεύματα μαζί με φίλους μας…
Τα υλικά
- 1 κιλό μοσχαρίσια λουκάνικο
- 300 γρ. κεφαλογραβιέρα
- 300 γρ. σύγκλινο
- 2 πράσινες πιπεριές κέρατο
- 2 λευκά κρεμμύδια
- 2 πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κ.σ. μουστάρδα
- Θυμάρι
- 80 ml ελαιόλαδο
- 50 ml λευκό κρασί
- Αλάτι
- Πιπέρι
Η διαδικασία
Σε ένα προθερμασμένο τηγάνι, ρίχνουμε λίγο λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε.
Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια βάζουμε τα λουκάνικα που έχουμε κόψει σε κομμάτια.
Τα αφήνουμε λίγο να ψηθούν και αμέσως μετά ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το θυμάρι, τις πράσινες πιπεριές, την πιπεριά φλωρίνης και την κεφαλογραβιέρα, που έχουμε κόψει σε κυβάκια.
Ανακατεύουμε καλά και σβήνουμε στο τέλος με λευκό κρασί.