Σπιτικό παγωτό cheesecake

Δεν χρειάζεται να έχετε παγωτομηχανή - αυτό το παγωτό είναι εύκολο, δροσερό και απολαυστικό!
23 Αυγούστου 2025 | 08:00

Υλικά για 4 μερίδες

200 γρ. τυρί κρέμα
1/2 φλιτζ. ζάχαρη
3/4 φλιτζ. γάλα
6-7 μπισκότα τύπου digestive θρυμματισμένα
1 φλιτζ. κόκκινα φρούτα (βατόμουρα, μύρτιλα κ.λπ.) σε κομμάτια

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στον κάδο του μίξερ το τυρί κρέμα. Προσθέτουμε σταδιακά τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα λίγο ακόμα ώστε να απορροφηθεί πλήρως.
  • Χαμηλώνουμε την ένταση του μίξερ και ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα, μέχρι να αποκτήσουμε ένα λείο μείγμα. Ενσωματώνουμε στο τέλος τα μπισκότα και τα φρούτα ανακατεύοντας απαλά με μια μαρίζ.
  • Αδειάζουμε το μείγμα σε φόρμα ή το μοιράζουμε σε καλούπια παγωτού, προσθέτουμε τα ξυλάκια και τα παγώνουμε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες προτού σερβίρουμε.

Πηγή: Ελληνική Κουζίνα

Πρόσφατα Άρθρα
imommy.gr © 2025 - All Rights Reserved
Exit mobile version