Υλικά

  • 5 κ.σ. ταχίνι
  • 2 κ.γ. τριμμένο φρέσκο τζίντζερ
  • 2 κ.γ. μέλι
  • ½ κ.γ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Μια πρέζα αλάτι
  • 2 μήλα, καθαρισμένα από τη φλούδα και τα κουκούτσια, κομμένα σε ροδέλες

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Ανακατέψτε όλα τα υλικά εκτός από τις φέτες μήλου σε ένα μικρό μπολ μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά.

Βήμα 2ο

Απλώστε το μείγμα πάνω στις φέτες μήλου και σερβίρετε.