Υλικά για 4 μερίδες
- 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού αλεσμένο πιπέρι
- 1 κουτί ρεβίθια 425 γραμμαρίων, ξεπλυμένα
- 2 φλιτζάνια αγγουράκι κομμένο σε κύβους
- ⅓ φλιτζανιού τυρί φέτα θρυμματισμένο
- ¼ φλιτζανιού ψιλοκομμένο κόκκινο κρεμμύδι
- ¼ φλιτζανιού ντομάτα σε κύβους
- 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1ο
Ανακατέψτε το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
Βήμα 2ο
Προσθέστε τα ρεβίθια, το αγγουράκι, τη φέτα, το κρεμμύδι, τη ντομάτα και και τον μαϊντανό.
Βήμα 3ο
Ανακατέψτε τα όλα μαζί να ομογενοποιηθούν.