Υλικά για μία μερίδα

  • 1 τορτίγια ολικής άλεσης
  • ¼ φλιτζάνι χούμους
  • ⅓ φλιτζάνι λεπτές φέτες αγγουριού
  • 1 κουταλιά της σούπας γιαούρτι χαμηλών λιπαρών
  • ¾ φλιτζάνι τριμμένο πράσινο λάχανο ή σαλάτα της επιλογής σας όπως ρόκα
  • μισό αβοκάντο

Εκτέλεση

Βήμα 1ο

Απλώστε στην τορτίγια το χούμους. Έπειτα τοποθετήστε τις φέτες αγγουριού και το αβοκάντο.

Βήμα 2ο

Ανακατέψτε το γιαούρτι και την ψιλοκομμένη σαλάτα σε ένα μεσαίο μπολ. Βάλτε το μείγμα πάνω από τα αγγούρια. Τυλίξτε την τορτίγια και κόψτε τη στα δύο πριν το σερβίρετε.