Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, καθένας μπορεί να έχει διαφορετική άποψη, γούστο ή στυλ. Οι ιδέες και τα σχέδια που μπορείτε να υλοποιήσετε εύκολα και γρήγορα για το δωμάτιο του μωρού είναι πραγματικά δεκάδες για αυτό θα πρέπει να σκεφθείτε τι είναι αυτό που ταιριάζει καλύτερα στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του βρέφους. Μερικές ιδέες που θα μπορούσατε να δοκιμάσετε, περιλαμβάνουν:

Ψηλά στον ουρανό

Για να καταφέρετε να μετατρέψετε το βρεφικό δωμάτιο σε ένα μικρό συννεφάκι, όπου το μικρό σας μπορεί να ξεκουράζεται αναπαυτικά και να παίζει αρκεί να έχετε τρία πράγματα: Πρώτα απ ‘όλα, θα χρειαστείτε πολλά στρώματα, το ένα πάνω στο άλλο για να είναι άνετο και να δίνει την αίσθηση του «αφράτου».

Δεύτερον, μπορείτε να δοκιμάσετε να βάψετε το δωμάτιο λευκό για να το «φωτίσετε» ενώ μπορείτε να το συνδυάσετε και με πιο γκρίζους τόνους, που δημιουργούν ιδανικούς συνδυασμούς. Τέλος μπορείτε να μετατρέψετε το φωτιστικό στο δωμάτιο του σε πραγματικό «σύννεφο», βάζοντας γύρω του βαμβάκι.

Το δωμάτιο της πριγκίπισσας

Για να δημιουργήσετε ένα δωμάτιο ιδανικό για πριγκίπισσες μπορείτε να δοκιμάσετε να βάψετε τους τοίχους σε ροζ τόνους, που συνδυάζονται αρμονικά με ταπετσαρίες γεμάτες λουλούδια για να ρυθμίσουν τον τόνο ολόκληρου του δωματίου.

Μπορείτε να επιλέξετε μια κούνια με λεπτά χαρακτηριστικά και ήπιους χρωματικούς τόνους, η οποία θα είναι σικ και θα ολοκληρώνει το σκηνικό. Στην κορυφή και πάνω από την κούνια μπορείτε να κρεμάσετε τούλι.

Tούλι για.. δύο

Αν έχετε φέρει στον κόσμο δίδυμα, τότε είναι ιδανικό να τοποθετήσετε τις κούνιες την μία δίπλα στην άλλη και φυσικά τούλι πάνω από κάθε κούνια για να προσθέσετε το «πριγκιπικό» στοιχείο, είτε πρόκειται για μια μικρή πριγκίπισσα είτε για έναν μικρό πρίγκιπα.

Μπορείτε να κυμανθείτε σε τόνους λευκού, που θα «φωτίσουν» το δωμάτιο ενώ μπορείτε να προσθέσετε αντικείμενα, όπως μαξιλάρια ή μικρότερα έπιπλα με περισσότερα χρώματα για να δημιουργήσετε μια πιο «παιχνιδιάρικη» διάθεση. Μην ξεχνάτε ότι την «παιχνιδιάρικη» αυτή διάθεση θα εντείνουν και τα παιχνίδια τους.