Ενώ ο κόσμος της μόδας δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις πολύ λεπτές γυναικείες φιγούρες, τόσο στις πασαρέλες όσο και στα περιοδικά, ορισμένα μοντέλα πιστεύουν πως μια τέτοια εικόνα δεν αρέσει σε όλους… και περισσότερο στους άντρες.

Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού «The Edit», για το Net-A-Porter, η διάσημη Μίλα Γιόβοβιτς, ως πρώην μοντέλο και νυν ηθοποιός και μαμά, δηλώνει ότι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να πάρει κάποια κιλά τώρα που μεγαλώνει, αφού κατά τη γνώμη της αυτό θα την κάνει ακόμα πιο ελκυστική.

«Ανέκαθεν παρατηρούσα ότι τα αρσενικά προσέχουν περισσότερο τις γυναίκες που έχουν φυσιολογικά κιλά πάνω τους. Πάντα άρεσε στον άντρα μου να έχω καμπύλες και μου το έλεγε!».

Μετά τη γέννηση της κόρης της το 2007, η Γιόβοβιτς έπρεπε να επιστρέψει δυναμικά στο μόντελινγκ, πράγμα που την ανάγκασε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης πολύ γρήγορα.

«Πέρυσι το καλοκαίρι ζύγιζα τουλάχιστον 7 κιλά παραπάνω. Είχα τη φωτογράφιση για το εξώφυλλο της γαλλικής »Vogue» στα τέλη του 2012, οπότε έκανα εντατική γυμναστική και αυστηρή δίαιτα, καταναλώνοντας μόνο υγρά. Τα έχασα τα κιλά, αλλά -για να είμαι ειλικρινής- όταν έβλεπα τον εαυτό μου (όχι στις λήψεις, αλλά στον καθρέφτη), ένιωθα σχεδόν γερασμένη». (photos: visual hellas)