News

«Toddlewood»: Μικροί σταρ σε μεγάλες στιγμές

Από: Ζαχαρία Πηνελόπη | 
Παιδιά της καθημερινότητας απολαμβάνουν για λίγο τα φώτα της δημοσιότητας, αφήνοντας το δικό τους μίνι αποτύπωμα στην ιστορία στο Χόλιγουντ!  

Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς τους ενηλίκους, έτσι και ορισμένα παιδιά μεγαλώνουν με το όνειρο να γίνουν μια μέρα διάσημοι. Και, παρόλο που για εμάς τους μεγάλους ίσως πλέον να είναι λίγο… αργά, κάποια παιδιά έχουν τη δυνατότητα -έστω και για λίγο- να βιώσουν τη λάμψη των celebrities. Κι αυτό χάρη στη φωτογράφο Tricia Messeroux, η οποία είχε την πρωτότυπη ιδέα να «αναπαράγει» μεγάλες στιγμές της διεθνούς σόουμπιζ, με πρωταγωνιστές λιλιπούτειους σταρ της καθημερινότητας.

Από τις διασημότητες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μέχρι αξέχαστες εμφανίσεις και επιτυχημένες σειρές που έγραψαν ιστορία, η Tricia Messeroux δημιουργεί τις μινιατούρες-εκδοχές τους!

Το project ξεκίνησε το 2008, όταν η γνωστή φωτογράφος και μητέρα της μικρής Σκάιλαρ απαθανάτιζε την κόρη της, που είναι ολόιδια με την Νταϊάνα Ρος, σε διάφορες πόζες. Αυτό στάθηκε αφορμή να εμπνευστεί το «ToddleWood».Πρόκειται για άκρως επαγγελματική δουλειά, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συνεργεία, όπως κομμωτές, μακιγιέρ, στυλίστες, ακόμα και σχεδιαστές. Έτσι, αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως χόμπι, πλέον έχει εξελιχθεί σε διάσημο Πρακτορείο Μοντέλων, με τεράστια φήμη. Τόση, ώστε η Messeroux να είναι σε θέση να μπορεί να αναπαράγει σε real time ακόμη και τις πιο επίσημες διοργανώσεις παγκοσμίως, όπως π.χ. έκανε με την Απονομή Βραβείων Χρυσών Σφαιρών 2013.Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Ανακοίνωσα το κάστινγκ το Σάββατο, παρακολούθησα την Απονομή την Κυριακή, τηλεφώνησα στις μητέρες των μικρών μοντέλων το ίδιο βράδυ, τα ρούχα ήταν έτοιμα από το σχεδιαστή μου τη Δευτέρα, και όλα ήταν στημένα για φωτογράφιση την Τρίτη».  

Όσον αφορά την κλασική ερώτηση που της υποβάλλουν πάντα σχετικά με το πώς βρίσκει τη συνεργασία με τα παιδιά, απαντάει: «Πραγματικά, είναι πάρα πολύ διασκεδαστική! Τα παιδιά έχουν τόση πλάκα, είναι τόσο πρόθυμα, υπομονετικά και συνεπή, και επιπλέον δίνουν τις καλύτερες αγκαλιές»!

Σχετικά Άρθρα

Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ο όγδοος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο και το γαστρονομικό περιοδικό «Γευσιγνώστης»
Το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δωρεάν με «Το Βήμα της Κυριακής».  Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα  το οκτάτομο ...
Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, το βιβλίο Δυστυχώς επτωχεύσαμεν, το δεύτερο τεύχος του θρυλικού κόμικ Ρόυ Ρέης και ένα ιστορικό πρωτοσέλιδο.
Δυστυχώς επτωχεύσαμενΤο χρονικό των τριών πτωχεύσεων της ΕλλάδαςΤα αίτια, οι διαπραγματεύσεις με τους ξένους δανειστές, οι οικονομικές και κ...
Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ο έβδομος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο.
Με «ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ», ο έβδομος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο.Το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δωρεάν με...
Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, ένα άγνωστο κείμενο του Μ. Καραγάτση, το βιβλίο «Πού οδηγεί η Γερμανία την Ελλάδα και την Ευρώπη», το πρώτο τεύχος του θρυλικού κόμικς «Ρόυ Ρέης» και ένα ιστορικό πρωτοσέλιδο.
Το Σάββατο με ΤΑ ΝΕΑ, ένα άγνωστο κείμενο του Μ. Καραγάτση, το βιβλίο «Πού οδηγεί η Γερμανία την Ελλάδα και την Ευρώπη», το πρώτο τεύχος του...
Συστήματα μεταφοράς Inglesina Quattro
Mια νέα φιλοσοφία κρύβεται πίσω από τα νέα συστήματα μεταφοράς της Inglesina, τα οποία πλέον πέρα από το να προσφέρουν στους γονείς την απαρ...
Με «Το Βήμα Της Κυριακής», ο έκτος τόμος της «Ιστορίας της Φιλοσοφίας» του Ουμπέρτο Εκο και το βιβλίο του Σίγκμουντ Φρόυντ «Αναστολή, σύμπτωμα και άγχος»
Το κορυφαίο εκδοτικό γεγονός της χρονιάς δωρεάν με «Το Βήμα της Κυριακής».  Για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα  το οκτάτομο ...