Όπως συμβαίνει με τους περισσότερους από εμάς τους ενηλίκους, έτσι και ορισμένα παιδιά μεγαλώνουν με το όνειρο να γίνουν μια μέρα διάσημοι. Και, παρόλο που για εμάς τους μεγάλους ίσως πλέον να είναι λίγο… αργά, κάποια παιδιά έχουν τη δυνατότητα -έστω και για λίγο- να βιώσουν τη λάμψη των celebrities. Κι αυτό χάρη στη φωτογράφο Tricia Messeroux, η οποία είχε την πρωτότυπη ιδέα να «αναπαράγει» μεγάλες στιγμές της διεθνούς σόουμπιζ, με πρωταγωνιστές λιλιπούτειους σταρ της καθημερινότητας.

Από τις διασημότητες που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί μέχρι αξέχαστες εμφανίσεις και επιτυχημένες σειρές που έγραψαν ιστορία, η Tricia Messeroux δημιουργεί τις μινιατούρες-εκδοχές τους!

Το project ξεκίνησε το 2008, όταν η γνωστή φωτογράφος και μητέρα της μικρής Σκάιλαρ απαθανάτιζε την κόρη της, που είναι ολόιδια με την Νταϊάνα Ρος, σε διάφορες πόζες. Αυτό στάθηκε αφορμή να εμπνευστεί το «ToddleWood». Πρόκειται για άκρως επαγγελματική δουλειά, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συνεργεία, όπως κομμωτές, μακιγιέρ, στυλίστες, ακόμα και σχεδιαστές. Έτσι, αυτό που αρχικά ξεκίνησε ως χόμπι, πλέον έχει εξελιχθεί σε διάσημο Πρακτορείο Μοντέλων, με τεράστια φήμη. Τόση, ώστε η Messeroux να είναι σε θέση να μπορεί να αναπαράγει σε real time ακόμη και τις πιο επίσημες διοργανώσεις παγκοσμίως, όπως π.χ. έκανε με την Απονομή Βραβείων Χρυσών Σφαιρών 2013.

Η ίδια λέει χαρακτηριστικά: «Ανακοίνωσα το κάστινγκ το Σάββατο, παρακολούθησα την Απονομή την Κυριακή, τηλεφώνησα στις μητέρες των μικρών μοντέλων το ίδιο βράδυ, τα ρούχα ήταν έτοιμα από το σχεδιαστή μου τη Δευτέρα, και όλα ήταν στημένα για φωτογράφιση την Τρίτη».  

Όσον αφορά την κλασική ερώτηση που της υποβάλλουν πάντα σχετικά με το πώς βρίσκει τη συνεργασία με τα παιδιά, απαντάει: «Πραγματικά, είναι πάρα πολύ διασκεδαστική! Τα παιδιά έχουν τόση πλάκα, είναι τόσο πρόθυμα, υπομονετικά και συνεπή, και επιπλέον δίνουν τις καλύτερες αγκαλιές»!