Τι γίνεται όταν η αγαπημένη μας σοκολάτα αποτελεί το βασικό συστατικό για τη δημιουργία ενός από τα πιο χαρακτηριστικά γυναικεία φετίχ, όπως είναι οι γόβες. Αυτό ακριβώς σκέφτηκε και μια σοκολατοποιός από το Ντάλας, η οποία είχε την ευφυή ιδέα να δημιουργήσει κάτι πολύ ιδιαίτερο!

Η Άντρεα Πεντράτζα, που λατρεύει τα παπούτσια -όπως, άλλωστε, όλες οι γυναίκες- αποφάσισε να μετατρέψει τα αγαπημένα της αξεσουάρ σε σοκολατένιες δημιουργίες. Βασικό της μοτίβο αποτελούν οι διάσημες γόβες Christian Louboutin, που καθεμία από εμάς θα ήθελε να έχει στην ντουλάπα της.

Όπως λέει η ίδια, τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου έχει πάντα την περισσότερη δουλειά από όλο το χρόνο, αφού οι πελάτες πηγαίνουν στο μαγαζί της «CocoAndre» ψάχνοντας για τα πιο ρομαντικά δώρα.

«Η σοκολάτα είναι ένα συστατικό που χρησιμοποιείται τη στιγμή που παρασκευάζεται, οπότε οι δημιουργίες μας, μόλις φτιάχνονται, βγαίνουν στην κατανάλωση. Δεν είναι κάτι που μπορείς να κρατήσεις για μέρες», εξηγεί.

Τα προϊόντα της μπορεί να απευθύνονται σε γυναίκες, αλλά οι πιο συχνοί πελάτες είναι οι άντρες. «Έρχονται την τελευταία στιγμή, παίρνουν τα υπέροχα ‘παπούτσια’ στο κουτί τους και φεύγουν με το πιο ξεχωριστό δώρο», συμπληρώνει.

Οι τιμές κυμαίνονται από 30 έως 55 δολάρια, αλλά συχνά το κόστος ανεβαίνει όταν ο πελάτης έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις…  Εσείς θα μπορούσατε να αντισταθείτε σε κάτι τόσο λαχταριστό;