Οι γιορτές πάντα είχαν και θα έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία για τα παιδιά. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι η δική τους γιορτή! Είναι οι μέρες που το παιχνίδι παίρνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στα μάτια των παιδιών. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.moustakastoys.gr έχει φροντίσει αυτή τη μαγεία να την μετατρέψει σε πραγματικότητα, με τις καλύτερες και περισσότερες προτάσεις παιχνιδιών, καλύπτοντας  όλες τις επιθυμίες των παιδιών…  αλλά και των γονιών.. Lalaloopsy, συλλεκτική, πανέμορφη, πλουμιστή κούκλα, αποκλειστικά  μόνο στα παιχνιδάδικα Μουστάκας και στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα! Χελονωνιντζάκια έτοιμα για δράση, Μπομπ ο Σφουγγαράκης, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, Πέππα το Γουρουνάκι, Subbuteo, Minnie, Playmobil, Lego, Στρουμφάκια, Τόμας το Τρενάκι και όλη η Σκουπιδοπαρέα! Ένας ολόκληρος κόσμος παιχνιδιών που σας περιμένει να  τον ανακαλύψετε με μια μόνο επίσκεψη στο www.moustakastoys.gr

Η επίσκεψή σας όμως στο νέο ηλεκτρονικό παιχνιδάδικο επιφυλάσσει και πολλές ακόμα εκπλήξεις που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε από ικανοποίηση.

Gift Finder!

Μια πρωτότυπη υπηρεσία για να βρίσκετε τα Δώρα σας στη   στιγμή, ανάλογα την ηλικία, το φύλο και τις προτιμήσεις του παιδιού

Gift Card!

Για όλους εσάς που θέλετε να αποφασίσουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα το δώρο που θα τους κάνετε…κάντε τους Δώρο μια Gift Card!

Δωρεάν μεταφορικά !

Μια μοναδική και πολύ δελεαστική υπηρεσία για αγορές από 49€ και πάνω!

Αυτές τις γιορτές το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα www.moustakastoys.gr σας περιμένει με τα περισσότερα και τα καλύτερα παιχνίδια στις καλύτερες τιμές!

Για περισσότερο παιχνίδι με διαγωνισμούς και δώρα-έκπληξη  κάντε like στο

facebook.com/PaixnidiaMoustakas