Το ηλεκτρονικό κατάστημα minx.gr, είναι ένα e-shop διαφορετικό από τα υπόλοιπα, κυρίως με παιχνίδια δημιουργικής απασχόλησης, το οποίο φροντίζει να εμπλουτίζει συνέχεια την συλλογή του.
Η μεγαλύτερη γκάμα του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι αποτέλεσμα έρευνας και επιλογής από γονείς οι οποίοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά τους κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα προϊόντα που υπάρχουν ήδη στην αγορά. Εξάλλου πόσες φορές δεν αγοράσατε στα παιδιά σας παιχνίδια που απασχολήθηκαν για μερικά λεπτά ή και καθόλου;
Το παιχνίδι αποτελεί το πρώτο στάδιο μάθησης και δημιουργικής απασχόλησης. Το παιδί μεγαλώνει μέσα από το παιχνίδι, αναπτύσσει καινούργιες ικανότητες, αποκτά εμπειρίες, καλλιεργεί την παρατηρητικότητα, τη μνήμη, τη φαντασία του και εξελίσσει τη σκέψη. Έτσι ανακαλύπτει τον κόσμο. Στόχος λοιπόν του minx.gr είναι να προτείνει παιχνίδια όπου μέσα από την κατασκευή, τα παιδιά θα εξασκήσουν την λεπτή κινητικότητα, θα αποκτήσουν επιδεξιότητα και θα πετύχουν όξυνση του νου.
Έχοντας αποκλειστικότητα στην εισαγωγή των Αμερικάνικων «Magic Nuudles» και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες του κλάδου όπως Haba, Anemi Collection, Pintoys, Sigikid, κλπ, το ηλεκτρονικό κατάστημα minx.gr εξασφαλίζει για σας και το παιδί σας την καλύτερη δυνατή γκάμα στις καλύτερες τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
Στο πλαίσιο αυτό προτείνει τα Magic Nuudles: Πρόκειται για ένα οικολογικό, βιοδιασπώμενο και κυρίως ακίνδυνο παιχνίδι για τα παιδιά σας. Συστατικά; καλαμποκάλευρο και χρωστικές τροφίμων, τα οποία με λίγο νερό ενώνονται μεταξύ τους και δίνουν την ευκαιρία στα παιδιά να δημιουργήσουν μοναδικές κατασκευές, όπως λουλούδια, πυραύλους, σκυλάκια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο νους τους. Αν έχετε λίγο χρόνο θα νιώσετε κι εσείς την χαρά της δημιουργίας και τα έντονα συναισθήματα θα ανακαλέσουν μνήμες από τα παιδικά μας χρόνια.
Κάντε «κλικ» στο minx.gr  για να ενημερωθείτε για τα πιο νέα – ιδιαίτερα παιχνίδια και να επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές του, όλα από την άνεση του σπιτιού σας!