Είναι μόλις οχτώ ετών  και έχει γίνει εκατομμυριούχος χάρη στο κανάλι του EvanTubeHD, στο YouTube. Ο λόγος για τον μικρό Έβαν ο οποίος με τη βοήθεια των γονιών του, ποστάρει βίντεο με κριτικές παιχνιδιών.
Αυτός ο πιτσιρίκος μετέτρεψε το χόμπι του σε… χρυσωρυχείο αφού η ενασχόλησή του με το YouTube του αποφέρει ετήσια (καθαρά) έσοδα σχεδόν 1,5 εκατ. δολάρια! Ποσό που όχι μόνο εξασφαλίζει τις σπουδές του αλλά και τα γεράματά του!
Το EvanTubeHD είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα κανάλια στο YouTube με 744,815,395 συνολικά views, που είναι περισσότερα κι από το κανάλι της Warner Bros.
Το κανάλι ξεκίνησε να λειτουργεί πριν από δύο χρόνια όταν ο πατέρας του σκέφτειτε ότι κάτι τέτοιο είναι ένας τρόπος για να περνούν ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί πατέρας και γιος. Ο Evan κι ο πατέρας του άρχισαν να φτιάχνουν για πλάκα βιντεάκια Angry Birds με τη γνωστή τεχνική stop motion. Κι όμως αυτό το παιχνίδι κατέληξε να… εκτοξεύσει τον 8χρονο Evan στον πλανήτη των celebrities, αφού οι συνδρομητές του καναλιού του φτάνουν τους 476.000 και οι επισκέψεις τα 443.000.000!  Όπως καταλαβαίνετε, μετά τη τεράστια του επιτυχία, το κανάλι ανέλαβε ένα team πωλητών που αναλαμβάνει τις διαπραγματεύσεις με το YouTube αλλά και επαφές με μεγάλες εταιρείες παιχνιδιών που, πλέον, παρακαλάνε για μια κριτική των προϊόντων τους από το κανάλι του οκτάχρονου.
Απίστευτο;;;;
Δείτε το trailer της εκπομπής