Τα πρόσφατα εγκαίνια της πρώτης boutique Mini Raxevsky στο Λονδίνο, σηματοδότησαν μία νέα εποχή ανάπτυξης για την εταιρεία που μετρά ήδη 35 καταστήματα παγκοσμίως.
Με ισχυρή εξαγωγική δραστηριότητα, η εταιρεία μετράει 12 καταστήματα Franchise στο εξωτερικό -Ιταλία, Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Αρμενία, Κύπρο, Ουκρανία- που θα αυξηθούν σε 15 έως το τέλος του 2014, προσθέτοντας ένα ακόμα στην Κύπρο, στην Πολωνία και στο Ριάντ.
Η εντυπωσιακή ανοδική της πορεία έχει φέρει την Mini Raxevsky στο επίκεντρο των πιο ανθηρών ελληνικών επιχειρήσεων και τα νούμερα το επιβεβαιώνουν: Οι πελάτες χονδρικής έχουν ξεπεράσει τους 100 και οι διαδικτυακές πωλήσεις έχουν διπλασιαστεί μέσα σε ένα χρόνο.
Πρεσβεύοντας την πρωτοποριακή οπτική και σε διαρκή εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της μόδας και των καταναλωτών, τα παιδικά ρούχα Mini Raxevsky προσφέρουν υψηλή ποιότητα σε καλή τιμή, εξισορροπώντας το πολυτελές με το προσιτό. Μέσα από το Franchising, η εταιρεία παρέχει στους νέους συνεργάτες της ένα σταθερό και άρτια δομημένο βήμα εκκίνησης, για επιτυχημένο διεθνές λανσάρισμα.
Πληροφορίες:
κα Μαρί Παλαντζιάν – Ραξέβσκυ
τηλ.: 210-5787852 (εσωτερικό 132)
marie@mini-raxevsky.gr.