Η νέα Κουζινομηχανή της Philips βοηθάει όσους μαγειρεύουν στο σπίτι να περάσουν την μαγειρική τους σε άλλο επίπεδο. Ο μοναδικός της σχεδιασμός και η πρωτοπόρα τεχνολογία, σας βοηθάει να δημιουργήσετε πλήθος συνταγών με ασυναγώνιστα αποτελέσματα.
Χάρη στο μοναδικό άνοιγμα του βραχίονα, που ανοίγει σε γωνία, δίνει πλήρη πρόσβαση στο μπολ, ώστε να ελέγχετε το μίγμα διαρκώς, να προσθέτετε υλικά ή να συνδέετε – αποσυνδέετε τα εξαρτήματα. Κλείστε το βραχίονα, με μία απλή κίνηση του χεριού, χωρίς την εμπλοκή κουμπιών ή μοχλών.
Η Κουζινομηχανή προσφέρει ευελιξία χωρίς συμβιβασμούς. Τα εξαρτήματα ζυμώματος, χτυπήματος και ανακατέματος καθώς και το δυνατό μπλέντερ, μαζί με τον υψηλής απόδοσης επεξεργαστή τροφίμων και τον εύχρηστο στίφτη, που περιλαμβάνονται στο βασικό εξοπλισμό, επιτυγχάνουν μοναδικά αποτελέσματα πιο εύκολα από ποτέ.
Η λειτουργία «Planetary Mixing» επιτρέπει στα εργαλεία ζυμώματος, μίξης και ανακατέματος να κινούνται σε πλανητική κίνηση φτάνοντας έτσι σε όλες τις γωνίες του μπολ ανακατεύοντας ομοιόμορφα το κάθε μίγμα.
Η νέα Κουζινομηχανή από την Philips πετυχαίνει ασυναγώνιστα αποτελέσματα σε μικρές ή μεγάλες ποσότητες ζύμης.  Η ευχρηστία και η υψηλή απόδοση 900 W χαρακτηρίζουν την Κουζινομηχανή της Philips, η οποία είναι σχεδιασμένη με στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθάρισμα, μπολ με λαβή που διευκολύνει την μεταφορά και το σερβίρισμα και ειδικές βάσεις στήριξης που απελευθερώνονται γρήγορα για να σηκωθεί και να μεταφερθεί χωρίς προσπάθεια όταν χρειαστεί.
Η νέα Κουζινομηχανή της Philips θα είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών.
Για περισσότερες πληροφορίες:
Εξυπηρέτηση πελατών 211 1983 029