To Πρότυπο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών προσφέρει ποιοτική και ολοκληρωμένη φροντίδα υγείας για την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και τη θεραπεία των παθήσεων του μαστού.
Εξειδικευμένη και υψηλής εμπειρίας ιατρική ομάδα
Η Ευρωκλινική έχει δημιουργήσει μία υψηλού επιπέδου ομάδα από εξειδικευμένους ιατρούς, που καλύπτουν τις ειδικότητες της ακτινοδιαγνωστικής μαστού, της χειρουργικής μαστού, της παθολογικής ογκολογίας  καιτης πλαστικής χειρουργικήςκαι οι οποίοι συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων και πλέον εξειδικευμένωνστις παθήσεις του μαστού επιστημόνων στην Ελλάδα.
Υπερσύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός
Εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα απεικονιστικά μηχανήματα, το Κέντρο Μαστού επιτρέπει την αξιόπιστη και ολοκληρωμένη απεικονιστική διερεύνηση, καθώς και την έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. Το Κέντρο διαθέτει:
∙      Ψηφιακό Μαστογράφο, ο οποίος εκπέμπει χαμηλή δόση ακτινοβολίας σύμφωνα με τα αυστηρά διεθνή πρότυπα
∙      Υπερηχογράφο Μαστού, με την πιο εξελιγμένη μέθοδο ελαστογραφίας Shearwave
∙      Μαγνητικό Τομογράφο Μαστών
∙      Στερεοτακτική βιοψία μαστού/Mammotomeγια τις κλειστές αναίμακτες βιοψίες αψηλάφητων βλαβών του μαστού
Σύγχρονες διαγνωστικές και χειρουργικές τεχνικές
Στο Κέντρο Μαστού της Ευρωκλινικής Αθηνών πραγματοποιούνται μικροεπεμβατικές πράξεις,διαδερμικές βιοψίες με υπερηχογραφική ή στερεοτακτική καθοδήγηση και η βιοψία με την τεχνική Mammotome ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζεται ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων χειρουργικών τεχνικών.
Στο Κέντρο Μαστού πραγματοποιούνται σύγχρονες τεχνικές πλαστικής χειρουργικής, οι οποίες στοχεύουν στο καλύτερο δυνατό ογκολογικό και αισθητικό αποτέλεσμα και τεχνικές άμεσης αποκατάστασης μαστού, οι οποίες προσφέρουν προφυλακτικές μαστεκτομές σε γυναίκες με κληρονομούμενες μεταλλάξεις.
Ασθενοκεντρική φιλοσοφία
Η Ευρωκλινική Αθηνών προσφέρει σε κάθε γυναίκα τη δυνατότητα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης παθήσεων του μαστού, αντιμετωπίζοντας  κάθε γυναίκα στο πλαίσιο της ασθενοκεντρικής της φιλοσοφίας. Η επιστημονική ομάδα του Πρότυπου Κέντρου Μαστού εφαρμόζει  μία ολιστική και εξατομικευμένη προσέγγιση που δίνει σημασίαστο δικαίωμα της γυναίκας:
∙      να γνωρίζει και να έχει πρόσβαση στις πλέον σύγχρονες θεραπείες,
∙      να έχει αποφασιστικότητα και θάρρος, και
∙      να επιστρέψει γρήγορα στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινής της ζωής για να συνεχίσει να ασκεί με αυτοπεποίθηση τους πολλαπλούς ρόλους της στην οικογένεια και την κοινωνία.
ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
Αθανασιάδου 7-9 (πάροδος Δ. Σούτσου)
Αθήνα (Στάση Μετρό Αμπελόκηποι)
Τηλ. Κέντρο: 210 6416600,
Tηλ. Κέντρο Μαστού: 210 6416650